POVESTEA MEA !

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
cornel_florea
Membru forum
16

Re: POVESTEA MEA !

Mesaj de cornel_florea »

Cred ca este momentul sa ma prezint si eu si sa va spun povestea mea.Am 54 ani,doi copii, o fata si un baiat, la casele lor,fata in Craiova, baiatul in Bucuresti si un nepotel de 5ani si 5 luni ,iar acum am ramas eu si sotia si dorim sa traim si pentru noi,cati ani ne mai da Domnul."Cortisti" de prin 1982, am ajuns la concluzia ca este momentul sa trecem si noi la categoria urmatoare.Doream mai de mult acest lucru dar acum s-a putut indeplini aceasta dorinta.Am descoperit intamplator forumul clubului prin septembrie 2007 si de atunci pot sa va spun ca am fost unul dintre cei mai frecventi vizitatori, am citit toate postarile de la cap la coada,vizita pe forum devenind ca un drog.Va multumesc tuturor celor care ati postat pentru ca astfel am putut sa ma documentez si sa aflu cat mai multe lucruri despre rulote si locuri minunate din tara,care merita vizitate(si din fericire avem destule).M-am regasit printre voi ca spirit si atitudine fata de natura si nici nu puteti sa stiti cit de greu mi-a fost ca nu am putut sa am rulota mai de mult si sa particip cu voi la minunatele iesiri.In 2008 am vrut sa va cunosc si cu toate ca nu aveam rulota am fost la Gura Raului la intilnirea anuala.Sotia-frica sa nu o manance ursul-dormit masina("n-aveam eu asa noroc").In toata aceasta perioada am urmarit toate site-urile de vanzari rulote.Dar in aceasta luna cineva de sus a facut ca sa iau rulota.Pe data de 10.03 am fost pe faza la un anunt din Bucuresti,mi-a placut cum arata rulota,dotarile, pretul si imediat l-am sunat pe vanzator,ca pe 13.03 vin sa cumpar rulota.Pe data de 12.03 eram planificat sa fac revizia de un an si sa montez carligul de remorcare.Surpriza-cei de la Craiova nu au vrut-fugit la Pitesti si cu ajutorul colegului Marcu Corneliu(va respect si astept sa ne cunoastem)-montat carlig-plecat imediat la Bucuresti.Vanzatorul un baiat cu bun simt mi-a pastrat rulota,cu toate ca intre timp avusese oferte mai mari.Astfel, acum sunt posesorul unei rulote(putin "cocosata" dar are ceva"dota"si mie imi place) Lunar Mercury din 1987 la pretul de 1650 euro.Sa nu va mai spun ce transpiratie pana am traversat orasul(era pentru prima data cand aveam ceva legat dupa masina).Acum sotia afirma ca"virusul asta" m-a atins si la cap.Dar nu imi fac probleme ca de luna viitoare ma pensionez si o sa am timp suficient sa ma tratez(fireste,impreuna cu voi).
Florea Cornel
Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646
florea_cornel_1955@yahoo.com
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Bine ati venit printre noi.....asteptam prezentarea rulotei la sectiunea RV-ul meu (fotografii, dotari, etc.) si cel mai important va asteptam la intalniri. Drumuri bune si iesiri minunate cu rulota.
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit Cornele !
Ne-am cunoscut in multimea de la Gura Raului, umde erati "vecini" cu Dan Cilan si Costel Curelea.
Rulotica "englezoaica" este frumusica si zic eu cocheta, asa ca va va satisface pe deplin nevoile de odihna si confort.
Sper ca vara asta sa ne intalnim !
Orice problema are o rezolvare practica
Costin Tabra
Membru forum
18
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Bun venit Cornel!

Greu cu microbii astia de care nu mai scapi... :D . S-o stapaniti sanatosi si sa ne vedem prin tara!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Bun venit Cornel , iti ureaza Dan , "vecinul" de la Zarnesti ! 😉
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Bun venit, Cornel ! Sincer sa fiu, cand ne "amenintzai" la Gura Raului ca vei deveni curand unul de-al nostru, ma asteptam sa ne revedem la urmatoarea iesire, dar e bine si-acum. Sa fie intr-un ceas bun si la cati mai multi kilometri :!:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Gheorghe Gheorghita
Membru asociat
17

Mesaj de Gheorghe Gheorghita »

Sa va poaret sanatoti .Frumos instrument , englezii au pretentii la utilaje elegante in interior, cocoasa face binela furtuna. Sa va dea Domnul cât mai multe drumuri cu amintiri placute.
vw t4 si uaz 452 rulota hobby 520
cornel_florea
Membru forum
16

Mesaj de cornel_florea »

Va multumesc pentru urari.Am fost la tara la taiat via si nu am avut acces la calculator.Cat de curand am sa postez si la RV-ul meu dar nu am facut inca poze.Luni ma duc la RAR pentru carte.Regret ca nu pot sa fiu prezent la Voineasa pentru ca sunt de serviciu vineri si sambata.Dar de luna viitoare nu mai ratez intalnirile cu voi.Sa ne vedem cu bine si sanatosi.
Florea Cornel
Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646
florea_cornel_1955@yahoo.com
Liviu Covaci
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Covaci »

Cum astfel de pareri nu pot fi din citate,nu pot sa nu observ (daca mai era cazul!) ca profilul rulotistului include un suflet M A R E .
Regretele mele sunt de natura ca desi citesc cam tot ce se scrie pe acest forum,nu am apucat sa cunosc decat pasager anumitzi membri,intr-o vizita "de lucru" a se citi prospectie.
O sa fac tot posibilul sa ajung sa va cunosc si altfel decat prin scris,poate tocmai pentru a vedea daca oamenii care au atatea in comun,se pot regasi si fata-n fata.Recunosc ca am nevoie de un pic de ajutor,dar sper sa reusesc.
Am devenit "rulotist" destul de greu,dupa multi ani de visare si mai ales fara nici un mentor,in sperantza de a crea clipe cat mai minunate,adevarat memorabile copiilor mei(am parte de doua minuni,un baiat de 12 ani si 6 luni si o fata de 6 ani si 11 luni)pe care abia astept sa-i vad jucandu-se alaturi de copii celor care sunt pe acest forum.
Poate asta e o parte din povestea mea...
Daniel Mihai
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Mihai »

cu riscul sa fiu off topic..va invit la Lepsa..de sarbatoarea Pastelui..si atunci vei cunoaste o parte din marea familie a rulotistilor...
o zi buna..
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"
Gheorghe Gheorghita
Membru asociat
17

Mesaj de Gheorghe Gheorghita »

Imi plac foarte mult rulotele cu lumina multa, naturala in interior. Inca odata felicitari pentru achizitie.
vw t4 si uaz 452 rulota hobby 520
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Salut la toti !Pt.a intelege de ce scriu din nou va rog sa cititi postul meu de la Solicitare stergere user.
In urma cu cateva zile dau un telefon pt. ai face urarile si felicitarile de rigoare unui membru al forumului nostru si prieten al meu,deoarece a fost ziua lui de nastere.Din vorba in vorba eu ii spun ca nu mai am de a face cu forumul,si el imi replica ca nu se poate sa nu particip la Intilnirea Nationala,cel putin pt.motivul de a ma revedea cu prietenii rulotisti pe care nu i-am mai vazut de mult. Si stiti ceva, are dreptate daca se va organiza o Intalnire Nationala,am sa particip ,am sa las supararile si orgoliile deoparte, pentru ca pe prietenii mei de pe Clubrv,trebuie sa-i revad si sa ciocnesc un pahar cu ei.Din Decembrie am scris foarte putin,desi am facut iesiri destul de multe,am multe sa va spun si am sa pun si poze cu iesirile pe care le-am facut.

P.S. - Intrebarilor rautacioase nu am sa le raspund,asta pt.ca le astept si stiu ca vor veni.
Scrie răspuns