Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca vine "grataragiul" sef e perfect! :D Echipa completa ar fi cu Jean dar.....mai e timp! :D
In alta ordine de idei....lista cu participantiiiiii....nu facem. Cine vine,de ce vine,cum vine,cine nu poate sa vina,cine se razgandeste,etc....e neinteresant!
Cuvantul "intalnire" trebuie sa fie prioritar.
Propun un program pentru Sambata.
Trezirea la 4 fara un sfert! Servirea cafelei la jarul focului ramas de Vineri! Tot in grup....exersarea de vocalize langa rulotele celor care nu se trezesc! :D
Glumesc! Cred ca glumesc! :D
In jur de 11-12,dupa ce-mi beau si eu cafeaua,hai sa plecam,adunati in masini,spre Vidra si mai apoi Obarsia Lotrului. Peisajul e superb! Vizitam fosta statiune Vidra si apoi,de-a lungul lacului cu acelasi nume,ajungem la Obarsia Lotrului. Acolo,intram putin pe Transalpina inspre Ranca si apoi inspre Sebes. Pentru doritorii de off road,la intoarcere,de la Vidra se poate cobora la Voineasa pe "drumul scurt" forestier. Il stiu,n-am fost pe el decat pana la baraj,lucru pe care-l putem face toti! Despre vizitarea barajului vorbesc,nu si coborarea spre Voineasa!! :D 4x4-istii pot continua insa. Noi,plebea,ne vom intoarce pe asfalt,la locul de campare unde....vom continua,fiecare,ce-am lasat neterminat. :D
Wow, offroad, noroi, zapada! Numai sa nu observe mesajul si Eniko. Oricum nu cred ca ne putem avanta prea mult pe Transalpina, zapada e mare inca, dar mergem pe acolo... toate astea valabile pentru noi, daca venim.
Duminica am fost la un gratar in Groapa Seaca ,este situat la cca 30km de Voineasa spre Petrosani ,la 10 km de Obarsia Lotrului pe aceeasi directie. ZAPADA de 1m pana la limita de judet hd-vl. Drum circulabil pana la limita jud pe partea hunedoreana ,dincolo spre valcea ,jale.
Si ninge in continuoare! Pana la Voineasa nu sunt probleme daca vi dinspre Brezoi.Voi incerca sa va mai dau vesti miercuri cand incerc sa fug iara pana sus. Pana atunci ,toate cele bune. Mai tarziu pun si niste poze.
Sunt un membru nou in acest club.Am achizitionat o rulota in decembrie si nu am reusit inca sa profit de ea.Doresc sa vin si eu la Voineasa in acest weekend.Cum procedez? Sunt din Sibiu si as vrea sa stiu daca mai sunt si altii din Sibiu.
Mai este. Daca vei cauta la membri vei gasi si altii în afara de mine. Dar deja purtam o dicutie ce nu se încadreaza cu titlul topicului.
ÃŽmi cer scuze initiatorului topic-ului pentru acest mesaj off topic.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
O sa mergem si noi la Voineasa!Sunteti oameni minunati !Va multumim ca existati!Poate va incumetati si mergeti si pe Valea Doftanei,e aproape si sunt locuri frumoase ,dupa barajul Paltinul sunt peisaje deosebite,Valea Orjogoaiei e super.Credeti-ne,mergem acolo de vre-o 15 ani,(la cort e altfel),acum ca avem alte conditii,e si mai bine.Apa e din belsug,oamenii sunt prietenosi,jumatate din ei sunt Comarniceni,credeti-ne pe cuvant ca o sa va placa,totul e prietenos si primitor!
Asteptam sa va dati acceptul si sa dam o fuga pana acolo.Ne gasiti la tf 0727391080,(Ana)si 0723613711 ,0765677021(Viorel).Va asteptam cu drag!