Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.
3. Daniel Mihai.
4. Valentina Tanasa.
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
lista va continua
astept noi doritori la focu de tabara
suntem o familie noua...in lumea rulotistilor veseli,2 adulti si doi copii{13 si 9ani}.am umblat cu cortul 20 de ani si ne-am civilizat in pas de criza cu o rulota de 4 persoane.vrem sa ne alaturam si sa ciocnim un ou de pasti alaturi de voi.poate sunt stangaci in sanul vostru dar cu ajutorul vostru sa ma integrez si sa invat mai multe despre tot ce tine de rulota.cu drag CATALIN si DORINA....ne inscriem
Bun venit in randul rulotistilor !
Sunt convins ca veti fi primiti cum se cuvine ! :D
O rugaminte : intra in panoul utilizatorului si completeaza localitatea din care esti, asa e mai usor de comunicat.
Daca doriti, va puteti prezenta rulota si echipajul la rubrica RU-ul meu.
Multumesc ! :D
Ultima oară modificat 14 Mar 2009, 20:46 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
getulinion scrie:Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.
3. Daniel Mihai.
4. Valentina Tanasa.
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
8.Catalin Tutu
lista va continua
Salutare! Eu mi-s mai nou pripasit pe aici. Parca m-as inscrie si eu la 'sindrofia' asta. Ma primiti?:))
Tb sa dau detalii vizavi de 'caruta' si echipaj?
getulinion scrie:Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.
3. Daniel Mihai.
4. Valentina Tanasa.
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
8.Catalin Tutu
9.Cristian Zabava
10.Cristian Calin
lista va continua