Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna tuturor,
Care sunt primele 3 locatii off/on caming din Romania care v-au impresionat cel mai mult!?
Doresc sa ma folosesc de cunostintele dvs in alegerea unei locatii unde sa construiesc o pensiune si un camping. Personal caut un decor de munte cu:
:arrow: utilitati minime [curent, apa] pe teren sau in apropiere cu posibilitatea de bransare.
:arrow: drum de acces.
:arrow: apa curgatoare, sau statatoare [pe locatie sau in apropiere]
:arrow: clima cu maxime extreme de -10 grade iarna.
:arrow: in sau langa sat/comuna departe de zona industriala.
:arrow: imprejurimi cu posibilitati turistice.
Ca si exemplu, pana acum m-am oprit la poalele Parcului National Retezat.
Alte sugestii din experienta voastra?!
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."
In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Marturisesc ca am citit si download-at de ceva timp in urma informatiile mentionate de tine, sunt intradevar foarte folositoare si sunt sigur ca o sa am nevoie de ele.
Cu informatiile dvs si cu parerile celor care sper sa participe la subiectul prezentat, am sa iau o hoatarare.
Va credem pe cuvant... dar ceva comentarii... ,poze...
Daca nu se argumenteaza, rog moderatorii sa stearga topicele fara continut serios.Se face top numai sa ne afam in treaba !!!
Deoarece observ ca apelul meu este citit si doar...atat, cu toate ca speram sa obtin mai multe informatii in special de la persoanele cu vechime si inca active pe forum in mai toate subiectele, am sa reformulez mai simplist :
Care este cea mai frumoasa locatie de munte off camping din Romania care v-a impresionat cel mai mult.
Cum am mai mentionat si la inceputul topicului as dori sa aflu parerile voastre care m-ar ajuta in alegerea unei locatii ptr construirea unei pensiuni si a unui camping ptr rulote.
Deci nu se doreste ''un top ca sa ne aflam in treaba'' cum s-a mentionat, ci sunt interesat sa investesc intr-o locatie care v-a impresionat.
Daca impresiile sunt sustinute si cu fotografii ar fi super.
Multumesc anticipat.
Parerea mea este ca locurile alea bune nu se spun. Eu unul....nu le spun pe alea bune. Te rog sa nu te superi dar construirea oricarei chestii,de la camping de rulote,ceea ce cred eu ca ar fi cea mai mica influenta negativa asupra habitatului,pana la pensiuni si alte vile....e o treaba care nu ma incanta. Fiind un off-campingist convins...imi pare rau. Inca odata te rog sa-mi intelegi sentimentele.
Sa inteleg ca daca eu iti recomand o locatie de linga Bicaz sau de langa Vatra Dornei ai fi interesat sa deschizi un camping acolo? Si daca altcineva iti recomanda o locatie din Cluj ai sa te gandesti si la aceea? Si daca apar sugestii si in Maramures sau in Banat? Le iei in calcul si pe ele?
Sau doresti efectiv sa afli cele mai frumoase locuri de campare penru viitoare iesiri?
Pentru ca si un camping si o pensiune sunt afaceri de familie si presupun mutarea in acel loc, nu cred ca se pot conduce de la distanta.