Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan scrie:ce ziceti domnule Doru S de aceasta (de la caldura din interior cade si zapada de deasupra)
[/URL]
Daaa...ah ! ma bate gandul sa-mi cumpar un polar. Caci vad ca nici ,,schutzdach''n-are.
Dar nici cu ,,schutzdach''-ul lui mig03 nu mie rusine. Mai ales ca-i parcat la Lepsa. Si ne si invitam la dansul cand s-o face mai cald. Nu... domnul Marius ? Mai ales caci vad ca... avem si emblema.
Pai da ...Truma asta toata ziua in sus,toata ziua in jos, cand fas cand poc cand trosc....macar a mea face mmuuuuuu !!!!!! de zici ca vine ursu' noaptea pe langa rulota.
Eu am cautat in Olanada cand am achizitionat rulota. Nu prea sunt, si cele care sunt nu pierd mult din pret. L-am rugat chiar si pe handlerul de la care am cumparat rulota sa intrebe unde stie el si dupa cateva telefoane nu a gasit nimic convenabil. Sunt pe siturile cu rulote, la rubrica accesorii, dar....."scump d-le scump"
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
"schutzdach" original ! :D :D :D :
-una bucata prelata lata de 2.30m
-indoita la capete(cel din spate si cel din fata) , lipit cu fierul de calcat si introdus cite o teava de fier de 2.40m
-introducerea unor patrati de lemn pe latimea rulotei( in cazul meu am pus si citeva ladite de plastic pentru a da o panta mai mare acoperisului si o mai buna ventilatie)
-intins prelata cu sfoara(cordelina) de cele doua tevi de fier, fata si spate
Buna tuturor am de vanzare un -schutzdach acoperis de protectie pentru rulota ,ideal pentru rulote mari care stationeaza,confectionat din prelata groasa de 3mm,cu suporti din aluminiu,provenit din dezmembrarea unei rulote cu lungime de 6 m Tabbert dublu ax.Acoperisul se poate aplica la rulote care au dimensiuni de la 5,35 pana la 6m.Pret 100 euro