Buna ziua,am si eu o problema...privind carligul montat pe "tractor":
Cumparat si montat carlig Bosal,totul bine si frumos,pana cand am observat ceva in neregula:cand deschid oblonul masinii,acesta se aseaza pe bara (doar in partea dreapta).Analizand montajul,am ajuns la concluzia ca flansele carligului care vin pe lonjeroane,nu au orificiile pt.suruburi tocmai unde ar trebui sa fie,si deci flansa din dreapta (privita din spate) are o pozitie mai ridicata decat cea din stanga.Odata montat carligul,suportii originali ai barii de protectie dispar,bara prinzandu-se de aceste flanse,implicit avand o pozitie incorecta(usor ridicata in dreapta).
Intrebarea este daca cineva ma poate trimite la un atelier sau service unde sa fie date jos si majorate orificiile (ovalizat-alungite),pt.a putea crea un anumit reglaj al pozitiei.
Mentionez ca nu vreau sa merg la Toyota,unde te despoaie de bani.Pt exemplu carligul (reglabil 2 pozitii)+instalatia electrica a costat aprox.620 ron,iar la montaj,la Toyota am platit aprox.680 ron !!!Ca si curiozitate,la ei ,un buton de dezaburire costa in 2007 aprox 350 ron.....
Astept un ajutor,exemplific cu poze.