Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gata am fost la rulota,am si poze dar nu pot sa le pun acum ca sunt la munca,dar cind ajung acasa ma comformez.
Treaba sta in felul urmator:
Am controlat in cutia unde ar trebui sa fie butelia si am gasit teava si furtunul flexibil,restul nu exista.
Am gasit si o placuta pe care scrie 50 mBar.
Frigiderul este electrolux.
Placuta am gasit si pe sistemul de incalzire care scrie Traumatic.
Pozele le pun cind ajung acasa.
Cu stima Sorin
Intrebarea mea ar fi in momentul asta de unde fac rost de ceas si butelie,sau pot sa folosesc un ceas si butelie normala de casa? sau sa pot sa imprumut de la cineva butelia si ceasul sa vad daca merge? si cum merge avind in vedere ca nu s-a mai bagat gaz in ea de vre-o 5 ani cred.
O sa vad daca gasesc un regulator de gaz si ti-l trimit. Butelia poate sa fie cea de la aragaz, daca ai loc in cutia pentru gaz. Din poza, imi dau seama ca loc este destul. Nu poti folosi regulatorul din casa, deoarece are alta "iesire".
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
S-o stapaniti sanatosi !
Deoarece zici ca rulota nu a mai fost folosita de mult , eu zic ca ar fi bine sa-i faci o verificare foarte serioasa a instalatiei de gaz folosind "clasica" spuma de sapun sau un spray cu spuma pentru evidentierea unor eventuale scapari de gaz ( se gaseste in magazine gen practiker , bricostore , etc. ) cu care se da pe la toate imbinarile si robinetii instalatiei de gaz , inclusiv robinetul de la Truma si cei ai aragazului si frigiderului .
Abia dupa aceea se verifica functionarea acestora : aspectul si culoarea flacarii , etc.
Succes !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365