8 MARTIE,O CURA DE AEROSOLI, LITORAL 2009

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alexandru Busurca

Re: 8 MARTIE,O CURA DE AEROSOLI, LITORAL 2009

Mesaj de Alexandru Busurca »

george borza scrie:Singura conditie a lor ...sa cumperi tot pachetul de 5 luni,nu inchiriaza cu ziua
Si care ar fi pretul pt aacest pachet?Eu sint in discutii avansate cu un proprietar din Vama-Veche sa-mi las la el rulota pe timpul verii,si sa o folosesc atunci cind imi trebuie ca sa evit drumurile dus-intors din week-end cu remorca,insa dupa cum prezentati aceasta locatie pare extrem de atractiva...
Multumiri anticipate,
george borza
Membru forum
16

Mesaj de george borza »

salut...da anul asta au cam intins coarda,tot pachetul de 5 luni costa 3000 ron...adica 30 000 mil vechi....anul trecut am stat toata vara cu 1800 ron alta viata.Oricum si asa si tot merita... la ce gasesti acolo.Un calcul simplu 5 luni de campat acolo aproximativ 20 de ron pe zi, cu masina ,catel,purcel etc,spre uimirea mea am cunoscut pers care au stat efectiv tot sezonul la aia a fost practic gratis toata vara....asta e.Sper sa-mi pot permite si anul asta sa mai merg.
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

Merci de informatie!La prima vedere pare mult,insa daca e sa analizezi mai in amanunt nu-i chiar asa.Din start pt cineva care ar fi in postura sa stea acolo non stop ,sa zicem,sau aproape,este super avantajos,iar pt unul care ar inchiria pt toata perioada si n-ar rata niciun week-end ar fi rezonabil,ar iesi din calculele mele undeva la 75 ron/zi de stat efectiv,(17-18 eur),ceea ce iar ar fi mai mult decit rezonabil .Insa ce te faci cu unul ca mine care pe linga faptul ca din cele 5 luni scoate automat 1 luna concediu pt umblat prin alte parti ,aproape obligatoriu,si din cele 4 luni care ar ramine ,nu ar avea toate sfirsiturile de saptamina disponibile.E clar ,as urca mult peste sumele rezonabile care ar trebui alocate pt asa ceva,deci cu toate ca m-ar tenta locatia, ca din descriere pare mai mult decit OK,ramin la cealalta varianta,si asta chiar daca de ex. Vama nu mai e ce-a fost odata...(pusca si cureaua lata... 😢 )
Toate cele bune,
Încuiat