Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florine, cand ai fost ultima data pe drumul Ploiesti- Targoviste ? Cu masina este un dezastru, cu rulota dupa masina este crima sau inconstienta.!!!
Nici segmentul Targoviste-Gaiesti nu este mult mai bun...
Drumul Ploiesti -Targoviste este un dezastu la ora actuala,personal fiind din Baicoi folosesc ruta Baicoi -Moreni Targoviste pentru a iesii spre Pitesti.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Imi cer scuze , nu cunosc starea drumurilor , eu doar am spus traseul ce ar trebui urmat . Eu sincer am ramas impresionat de zona aleasa de Getulin dupa ce am vizionat pozele postate de Aurelian Deliu si as dori sa mergem acolo . :D
Pentru perioada amintitia va recomand ca numai dupa o perioada de vreme frumoasa sa va aventurati cu rulotele.
Pe Valea Vilsanului dupa cum se poate abserva si in foto se poata gasi cazare si la cabanele de vis-a-vis de poiana. Aveti foto: viewtopic.php?f=2&t=662
In schimb foarte aproape de aceasta e si minastirea Robaia care de asemeni dispune de poieni unde se poate campa. Aveti aici foto: viewtopic.php?f=2&t=1737&p=18347&hilit=robaia#p18347
Aglomeratia din fotografii se refera strict la o sarbatoare ce are legatura cu pastele. E in prima saptamina dupa acesta cind se serbeaza hramul minastirii. In general zona e ff linistita si curata. Are totusi si un dezavantaj, drumul de la sosea pina la acele poieni e ingust permitind cu greu trecerea a 2 auto, dar sint doar 6 km.
Marcu Corneliu
renault grand scenic 2014
tel. 0740222771/0733803712
e-mail: mrccorneliu@yahoo.com
Astept inscrieri pentru cei care vor merge in Valea Valsanului.Eu voi fi acolo imi doresc de foarte mult timp sa ajung in zona aceia,va astep la un foc de tabara.
Plecarea ar trebui sa fie vineri dimineata. Totusi ar fi bine daca cineva ar avea un parasolar dublu 6/3 m. Daca ploua o sa fie nasol pt ca nu avem unde sa stam.