Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
o micàprezentare...in ciuda unei experiente mai mult decât intense, mai bine de doi ani càlàtorind în camper de cealaltàparte a oceanului în familie cu cei trei copii, ne consider încà...începàtori.
Mi s-a pàrut cànu sunt RV Arca pe forum deci
ARCA 720 GLT - comfort de exceptie, paturi gigantice, extrem de luminos, dulapuri cât sàtreci de la 3,5 la 5 tone fàràsà-ti dai seama dar si câteva detalii total nedemne de categoria màrcii...
echipamente suplimentare -panou solar 110W, sistem SOG ecologic pentru WC, rezervor sup de apà70 litri, schimbarea suspensiei pe spate.
IVECO 3.0 litri, Sasiu Exceptional abstractie fàcând de câteva detalii putin prea italiene care scârtâie, se bàlàngànesc sau au càzut de mult, dar ce motor si ce fiabilitate! impresionant...
Dane,cred ca ai facut o alegere buna achizitionandul pe Simon;acest camper IVECO 35C17 de 3.0 litri cu 166 CP, rotile duble pe spate si celelalte modificari va asigura tot confortul.
De multe ori discut cu prietenii din club despre calatoria voastra si ne miram cum va descurcati in a asigura intretinerea camperului.
Te rugam,cand ai timp,sa ne scri despre frumoasa voastra calatorie.
Calin, este simplu, în mai bine de doi ani am schimbat doar filtrele si uleiurile, nimic altceva, dar uneori pânàsi asta este greu, iar din nordul Argentinei, pneurile, distruse de drumurile Boliviei. In ultima actualizare a Boliviei, pagina a doua, cred, vorbesc despre ce înseamnàsàconduci asa ceva pe acolo...Eu nu am nici màcar o cutie de scule, nu as sti ce sàfac cu ea...dar uleiul în medie la 6-7000km, iar filtre de motorinà, 9 filtre în 60 000km - conditiile de lucru ale motorului si calitatea deseori mai mult decât dubioasàa motorinei s-au impus...iar cu partea arca nu am avut probleme majore inafara de o scurgere de apa de la dus care a facut sa se umfle un dulap si deci sa scârtiie, suruburi care pleacà, dar acum are nevoie de o intretinere completa si ceva transformàri. trecând in romania trecem la motorhome, banuiesc ca il cunosti pe Liviu, singura mea cunostinta tehnica (multam Liviu!). Când avem o micàproblemàil sunàm, si màlinisteste tare mult sà-l stim alàturi de noi!, am fàcut chiar si o videoconferintàcu laptopul pe sub camper, a fost comic...in rest singura problema majoràa alegerii noastre ràmâne garda la sol, dar este incredibil pe unde poti trece cu multàràbdare!
vom fi in romania în iulie si august, înainte de a pleca din nou prin Turcia în Asia, desi de putin timp ne bate un gând African înainte...si tare m-ar bucura un autocolant cu clubRV (cât încàmai avem loc unde sà-l lipim....) deci daca doriti ne putem întâlni oricând cu cea mai mare plàcere!
Va asteptam cu drag la vara.Poate se nimereste si o iesire mai mare a clubului.Inca nu s-au facut programarile pentru excursile din acest an.
In Romania unde (in ce oras) stati ?
Pastreaza un loc pe Simon pt sigla ClubRV-RO !
locul il pastram dar chiar daca umplem tot intre timp, il lipim in mijlocul parbrizului !
RV-ul va sta banuiesc o luna buna la motorhome la bucuresti, liviu, daca esti pe acolo...
in rest vrem sa dam o tura prin romania, ne incântà!!!!!
Ma bucur sa va gasesc aici, am citit despre voi peicipecolo si va admir pentru tot ceea ce faceti.
Va doresc sa aveti drumuri usoare in continuare, va asteptam cu drag acasa in Romania si ce putem spune:
Stima noastra si mandria, familia Pouzet-Oprean din Romania
Bine ati venit pe forum. Este extraordinar ce faceti voi. Sper sa ne intalnim la vara sa ne puteti povesti despre aventurile si calatoriile voastre. Toata stima!
V-am urmarit aventura ,sinteti o familie unita si fericita,va doresc calatorii pline de aventuri placute si abea astept sa va cunosc aici in Romania
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)