Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
În perioada 15-19 august am fost într-o cocheta poienita aflata în loc. Zabratau (înainte de Sita Buzaului si de Întorsura Buzaului) de pe traseul Buzau-Nehoiu-Întorsura Buzaului.
Sunt locuri de campare (poienite) pe malul pârâului Zabratau, la cca. 3 km de sosea, pe un drum forestier ce se face la dreapta din centrul loc. Zabratau (în sensul de mers spre Brasov), apoi la singura bifurcatie a acestuia (când înca esti în localitate) se tine stânga.
Padure de conifere, pârâu în imediata vecinatate, liniste (tulburata din când în când de auto ce transporta busteni - 4-5/zi).
Am fost doua echipaje tulcene.
Iata si pozele:
Fişiere ataşate
Locuri de campare pe malul lacului Siriu
Picture 198 [640x480].jpg (60.58 KiB) Vizualizat de 3709 ori
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Dispozitivul din foto 184 este un dispozitiv de monitorizare a unor gâze daunatoare ale molidului. În centrul ramei cu folie, în decupatura, se pune o pastila cu feromoni care atrage aceste gâze, intra în împerechere masculul si femela ... si cad murind fericiti în trocul cu apa de dedesupt. La trei zile se numara gâzele si daca depasesc un anumit numar se aplica tratament aviatic pe molizi.
Numai ca românul ...I-A FURA PASTILA CU FEROMONI!!! :evil: :evil:
Probabil a crezut ca-i creste si lui libidoul! :shock: :D
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
@ Costin
Nu se va intampla asta niciodata.Stii de ce ? Pentru ca exista spiritul de turma!"Daca ala dinaintea mea a lasat un PET o sa las si eu !" Am avut ocazia sa vad cu ochii mei , in excursia pe care am facut-o prin Europa, locuri mizerabile ( fie ele parcari , plaje , locuri mai ferite din curtea unor mari muzee cum ar fii Luvru ) in toate tarile prin care am umblat.De departe bate recordul Spania apoi Italia.La polul opus se afla Slovenia , Germania si Franta ( cu exceptia Parisului ).De exemplu , am oprit intr-un fel de loc de odihna pe langa Venetia si atata mizerie era incat cu greu am putut sa facem o pauza de hidratare ( ca erau 35 grade afara) si era singurul loc cu umbra , dupa 150 km rulati.Concluzia : omul e ca maimuta, imita ceea ce vede ca fac altii!Degeaba eu si tu si altii ca noi duc saci menajeri ca sa ia gunoaiele cu ei , vor veni de doua ori mai multi care nu vor face asta!
P.S. O solutie ar fii dupa mine ( vezi cum fac nemtii ) taxarea flacoanelor PET la sursa , adica ai luat un flacon de cola , acesta e mai scump cu 2 RON pe care ii primesti cand aduci PET-ul gol inapoi la magazin.Scurt si concis.Sa-i vezi pe nemti cum vin cu sacul de PET-uri la automat si le baga acolo pentru 25 de centi bucata! Sau: la toti cei ce aduc PET-uri la reciclat sa se dea o suma de X lei.Sa vezi cum ar umbla oamenii ( ca sa nu spun cei mai colorati la piele )la strans PET-uri pe coclauri in loc sa fure fier de pe caile ferate !
La 500 m inainte de cabana Plaiul Foii este un loc foarte bun de campare.Perfect orizontal,iarba,raul cu apa curata si o priveliste de vis.Teren proprietate privata;mica intelegere cu stapanul.Nu exista 220 V.
Drumul de la Zarnesti la Cabana lasa de dorit;incet si cu atentie se poate ajunge bine.
Aprovizionare:bufet si butic langa Cabana.Pentru treburi mai serioase:carne,legume,bauturi mai speciale numai la Zarnesti sau Bran.
buna initiativa de a propune noi locatii de campare cu rulota si nu numai ,vreau sa contribui si eu cu ceva la aceasta initiativa,pe malul dunarii se afla cetatea Capidava,cetate romana de peste 2000 ani.este situata chiar pe malul dunarii,se poate campa in imediata apropiere,se poate pescui,se poate lansa o barca la apa,loc suficient pentru rulote,lemne de foc pentru un foc de tabara,etc..acces dinspre cernavoda la stanga 19km,dinspre giurgeni,harsova 25km ,la hanul morilor la dreapta com.topalu-capidava. pentru mai multa informare atasez si cateva poze.
contact pe mesinger-costicaurban-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- costica urban tel.0766580867
cielo+beyerland 380/2