O  sa  incerc  sa  povestesc  si  sa  postez  cateva  imagini  din  aceasta  excursie.
Duminica  12.11.2006.
Ora  6.00 plecarea  din  cartierul  Titan-Ramnicu Sarat 
 Fam.  Mocanu+Dobrovat  in  ehipaj  complet ,  doua  masini  si  doua  statii  de  emisie-receptie  Uniden .
Ora  7.00  intalnirea  la  iesirea  spre  autostrada  cu  fam. Dumitrescu.
Ora  8.30  intalnirea  in  McDonalds-ul  de  langa  hotelul  Muntenia  cu  Peti  si  Corneliu  Marcu.

[URL=http://imageshack.us]

[/URL

Ora  9.15 plecarea  spre  Herculane.
Ora  9.25  popas  la  vulcanizare  cu  probleme  ale  subsemnatului  la  una  din  anvelope. Am  piedut  aproape  50  de  minute.
Ora  10.15 de  asta  data  plecarea  spre  Herculane  pe  traseul Ramnicu-Valcea  Tg-Jiu.
Oprire  la  Horezu  pentru  admirarea  si  achizitionarea  unor  obiecte  de  lut.
Ajunsi  la  Targu-Jiu  cu  oarecare  intarziere  si  neadmirand  decat  Poarta Sarutului  din  masina  ne  decidem ,  in  ciuda  avertismentelor  domnului  Doru  S , sa  plecam  pe  traseul  Baia  de  Arama  Valea  Cernei.
Drumul  este  acceptabil  spre  bun  dar  nu  il  recomand  sa  fie  parcurs  cu  rulota.  De  la Ramnicu  -Valcea  pana  pe  Valea  Cernei  sunt  o  multime  de  sate  cu  atelajele  hipo  aferente  si  pietoni  biciclisti  si  alte  obstacole .De  la  Baia  de  Arama  pana  la   Herculane  drumul  este  superb  ca  peisaj  dar  excesiv  de  ingust , (daca  nu  mi-am  rupt  eu  masina  atunci  nu  se  rupe  nici  o  masina) si  aproape  pustiu  (nu  mai  spun  ca  nu  este  semnal  pe  mobil  nici  Zapp, Orange , Vodafone  sau Cosmote  si  cred  ca  nici  Romtelecom  nu  se  prea  inghesuie) . Deasemeni  nu  il  recomand  pentru  mersul  cu  rulota.
Potez  cateva  imagini:

Vreau  sa  observati  ce  se  intampla  cu  frunzele  batute  de  vant  pe  acest  drum  .Cred  ca  au  fost  cel  putin  douazeci  de  locuri  pe  care  unele  cu  greu  le-am  ocolit. Ce  sa  mai  zic  daca da  o  zapada  cu  viscol.

Va  urma  cu  poze  din  Camping  Hercules.