Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian, eu voi fi la Predeal cu copii sapt asta de miercuri pana duminica. Daca vrei ne putem vedea intr-o zi cu copii poate facem o asociere reciproc avantajoasa :D :D Tel meu 0744.383.398
Ca idee si eu am vrut anul asta in Elvetia dar n-am gasit decat 2 campinguri care mi-au placut si alea din nefericire erau departe de oras. Mai degraba am gasit ceva in Franta cat de cat aproape de Geneva. E un camping chiar la marginea Genevei, f. bun pentru vizitat dar cam slabut pt. copii... Asta e... pana or mai creste si sper eu ii va interesa sa si viziteze ceva tre sa impac si capra si varza...
Buna ziua . Sunt Emeric Chiuzan din Petrosani si am de gand si eu sa fac o
tura cu rulota pe la baile termale din Ungaria. Orice informatie pt. mine
este bine venita.Va rog sa-mi trimite-ti si mie poze si alte detalii pe
care am inteles ca le aveti. Va muttumesc anticipat! Emeric Chiuzan emericqzan@yahoo.com
Emeric Chiuzan scrie:Buna ziua . Sunt Emeric Chiuzan din Petrosani si am de gand si eu sa fac o
tura cu rulota pe la baile termale din Ungaria. Orice informatie pt. mine
este bine venita.Va rog sa-mi trimite-ti si mie poze si alte detalii pe
care am inteles ca le aveti. Va muttumesc anticipat! Emeric Chiuzan emericqzan@yahoo.com
Salutare, ca si o propunere daca va intereseaza Croatia ,camping cu piscina si obligatoriu cu topogane de apa pt. copii incluse in pretul cazarii ,iata citeva adrese si putem tine legatura
Camping Village Medulin * www.maistra.hr Campingplatz Amarin ***
Campingplatz Zaton **** www.hotelibaska.hr Kamp Zablace **
Si eu am 2 baieti de 5 si 8 ani si le-a placut foarte mult unde am fost anul trecut ( la camping Amarin )
Cristian Marcu scrie:Salut Dan,
La acelasi tip de concediu si traseu ma gandeam si eu. Avand 2 copii ne este tuturora dificil sa facem multi km pe zi si la fel ca si tine ma gandeam la un traseu cu popasuri de 3-4 zile. In schimb noi ne gandeam sa stam mai mult in Austria, poate facem ceva trasee cu bicicletele, iar daca locatiile vor fi cu piscina sau lac unde sa se balaceasca sau sa pescuiasca baietii ar fi super.
Cristian Porumb family
Peugeot 307 SW + Elddis Wisp 470/2
Salut Cristian P,
Mersi de invitatie. Noi nu am vizitat pana acum Croatia si...sincer nici nu ma gandeam, dar ideea este de luat in seama si pana la urma...de ce nu?!
Ca si tine cautam o familie sau mai multe unde copii pot socializa intre ei, ceea ce ne-ar face noua viata mai usoara.
Te rog cateva detalii cand ai timp:
:arrow: cate saptamani si in ce prioada vrei sa fi plecat in concediu?
:arrow: cati km cu aproximatie sunt pana la locatie, si in cate zile te gandesti sa ii parcurgi?
:arrow: care au fost cheltuielile vacantei familiei tale cu rulota anul trecut in aceeasi locatie?
Multumesc de info.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."
In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe