Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut deabia mi am montat carlig pe masina si eu, si vreau sa pun o intrebare de incepator..este normal sa se duca vopseaua de pe capatul cuiului de la primul drum cu o remorca?Trebuie lubrefiat acest carlig?
Este chiar recomandata curatarea stratului de vopsea de pe "nuca" Aceasta se face cu un abraziv foarte fin, pentru a nu 'intra in material " Lubrifierea sferei (vaselina cu calciu)se face numai cand se utilizeaza cuple " clasice" adica fara dispozitiv antibalans.
In cazul in care se utilizeaza o cupla cu antibalans, sfera se curata bine de praf, nisip, grasimi si vopsea.
Drum bun ! viewtopic.php?f=8&t=349
sistemul de cuplare este unul clasic simplu cred,este vorba de o remorca STEMA de 450 kg sarcina totala ;cum imi dau seama daca este clasic sau cu sistem antibalans?
totusi .....eu cred ca are sistem clasic si l am uns carligul cu vaselina normala dar deabia la al doilea drum ; prima data l am folosit fara vaseliina si s a luat putin de jur imprejur vopseaua de pe ''nuca ''carligului.....(e de rau??)
scz nu sunt un bun cunoscator in domeniu de aceea am nevoie de sfaturile voastre multumesc...
scuzati de dublarea posturilor ....nush ce s a intamplat
Pot sa intreb ceva? Pt ca am folosit functia de cautare si nik.... Cand stiu ca s-au uzat pastilele de la ssk si de unde pot cumpara asa ceva, ca m-am uitat pe la dealerii comuni si nu vad nik.... Cumva se cumpara cu tot cu sistemul antibalans?
Daca va place sa ma "inghiontiti" la fiecare mesaj, atunci voi deveni si eu pretentios cu limbajul altora.. :D , dar sper ca m-am facut inteles si asa. Oricum, multumesc de apostrofare. Primesc...pot duce.. :lol:
am o intrebare daca se poate.....la mine imi scartiie la franari usoare....si daca inping cu mana protapul nu isi mai revine la loc ...ma refer la burduful acela de cauciuc ramane strans .e normal asa???sa nu isi mai revina singur?
Am scimbat si eu in toamna trecuta, vezi ca pe protap e un cod si ala trebuie trimis. Eu am desfacut telescopul si are si el un cod dar nu m-am descurcat cu el pentru ca mai toti importatorii iti cer codul de pe protap, dar poate ai noroc si cu codul de pe telescop, oricum trebuie sa-l dai jos. Te poate ajuta Peti daca te uiti in catalogul Falle sau sa comanzi la Gamapel, eu de acolo am luat. http://www.remorci-rulote.ro/
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
se schimba greu exista reglaje?sau pur si simplu il dau jos si pun altul.intreb pt ca nu am mai facut treaba asta niciodata cred ca e undeva pe sub protap telescopul asta........nu?