dandanciu scrie:Va salut pe toti si va doresc un an cu multe bucurii.Anul trecut am facut un mic tur- singur(desi am lansat invitatia), fiind primul concediu cu rulota- Hajduszoboszlo- Kiskoros- Cserkeszolo- trei statiuni termale din Ungaria.Preturi bune, organizare, tot ce trebuie, pentru cine doreste trimit poze, impresii, preturi.Asa ca informatie-per total 18 zile - 2000 lei cheltuiti- cu tot cu mancare, combustibil, suveniruri- cadouri, cam 1300 km in total. Anul acesta sper ca va fi traseul Gyula- Kiskoros- Zalaegerseg (Heviz)- Austria(inca locuri nestabilite).Acesta este un traseu prin sudul Ungariei, dar se poate si prin nord- Hajduszoboszlo- Miskolc Tapolca-Austria...Inca nu am batut nimic in cuie.
Lansez invitatia doritorilor de traseu nu foarte mare, mai ales celor cu copii.Deci doresc sa stau 3-4 zile in fiecare loc, ca de aceea este concediu, ca sa te odihnesti, nu sa conduc non stop. Este un concediu pentru odihna si distractie. Durata exacta: cit ne tine punga(bugetul alocat), fiecare sta cit vrea si se poate intoarce cind vrea. Pana la vara oricum mai tinem legatura, caci mai este timp..... Puteti veni si cu alte idei.... cei cu concediile in iulie!
daca iti planifici eficient concediul, daca acesta are in jur de 30 zile , sa stii ca nu conduci nonstop.eu la inceputurile mele de rulotist eram cam haotic in planificare(mai deloc),conduceam mult(imi propuneam pe moment sa mai vad cate o tara)si era destula oboseala.acum , de vreo 3 ani, e cu totul altfel.planificare,documentare si nu ma mai abat de la traseu(decat in cazuri de "forta majora").
oricum, succes in ceea ce vreti sa faceti.am un prieten rulotist, am sa i spun si lui.asta daca nu a citit el inaintea mea acest topic.