Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ramona Danciu
Membru forum
16

Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Mesaj de Ramona Danciu »

Va salut pe toti si va doresc un an cu multe bucurii.Anul trecut am facut un mic tur- singur(desi am lansat invitatia), fiind primul concediu cu rulota- Hajduszoboszlo- Kiskoros- Cserkeszolo- trei statiuni termale din Ungaria.Preturi bune, organizare, tot ce trebuie, pentru cine doreste trimit poze, impresii, preturi.Asa ca informatie-per total 18 zile - 2000 lei cheltuiti- cu tot cu mancare, combustibil, suveniruri- cadouri, cam 1300 km in total. Anul acesta sper ca va fi traseul Gyula- Kiskoros- Zalaegerseg (Heviz)- Austria(inca locuri nestabilite).Acesta este un traseu prin sudul Ungariei, dar se poate si prin nord- Hajduszoboszlo- Miskolc Tapolca-Austria...Inca nu am batut nimic in cuie.
Lansez invitatia doritorilor de traseu nu foarte mare, mai ales celor cu copii.Deci doresc sa stau 3-4 zile in fiecare loc, ca de aceea este concediu, ca sa te odihnesti, nu sa conduc non stop. Este un concediu pentru odihna si distractie. Durata exacta: cit ne tine punga(bugetul alocat), fiecare sta cit vrea si se poate intoarce cind vrea. Pana la vara oricum mai tinem legatura, caci mai este timp..... Puteti veni si cu alte idei.... cei cu concediile in iulie!
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ne mai gandim poate Elvetia si lasam Ungaria la intoarcere? Eu ma gandeam la Austria si Elvetia si la intoarcere una din statiunile unguresti sa facem putina baie si plaja, mai ales pt copii.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Si nevasta-mea ar vrea sa viziteze Elvetia, dar sa ma duc singur, nu prea am chef.Daca mergem mai multi, sunt de acord. Aceeasi bani ii cheltui oriunde. Tinem legatura si speram s-o facem.Dan.
Cristian Marcu
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Marcu »

Salut Dan,
La acelasi tip de concediu si traseu ma gandeam si eu. Avand 2 copii ne este tuturora dificil sa facem multi km pe zi si la fel ca si tine ma gandeam la un traseu cu popasuri de 3-4 zile. In schimb noi ne gandeam sa stam mai mult in Austria, poate facem ceva trasee cu bicicletele, iar daca locatiile vor fi cu piscina sau lac unde sa se balaceasca sau sa pescuiasca baietii ar fi super.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Pai daca ne hotaram si putem pune concediile de acord toti si noi la fel ne gandeam si cred ca in trei saptamani putem vizita cateceva si din Austria si din Elvetia. Noi avem o fetita de 9 ani, voi?

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

dandanciu scrie:Va salut pe toti si va doresc un an cu multe bucurii.Anul trecut am facut un mic tur- singur(desi am lansat invitatia), fiind primul concediu cu rulota- Hajduszoboszlo- Kiskoros- Cserkeszolo- trei statiuni termale din Ungaria.Preturi bune, organizare, tot ce trebuie, pentru cine doreste trimit poze, impresii, preturi.Asa ca informatie-per total 18 zile - 2000 lei cheltuiti- cu tot cu mancare, combustibil, suveniruri- cadouri, cam 1300 km in total. Anul acesta sper ca va fi traseul Gyula- Kiskoros- Zalaegerseg (Heviz)- Austria(inca locuri nestabilite).Acesta este un traseu prin sudul Ungariei, dar se poate si prin nord- Hajduszoboszlo- Miskolc Tapolca-Austria...Inca nu am batut nimic in cuie.
Lansez invitatia doritorilor de traseu nu foarte mare, mai ales celor cu copii.Deci doresc sa stau 3-4 zile in fiecare loc, ca de aceea este concediu, ca sa te odihnesti, nu sa conduc non stop. Este un concediu pentru odihna si distractie. Durata exacta: cit ne tine punga(bugetul alocat), fiecare sta cit vrea si se poate intoarce cind vrea. Pana la vara oricum mai tinem legatura, caci mai este timp..... Puteti veni si cu alte idei.... cei cu concediile in iulie!

daca iti planifici eficient concediul, daca acesta are in jur de 30 zile , sa stii ca nu conduci nonstop.eu la inceputurile mele de rulotist eram cam haotic in planificare(mai deloc),conduceam mult(imi propuneam pe moment sa mai vad cate o tara)si era destula oboseala.acum , de vreo 3 ani, e cu totul altfel.planificare,documentare si nu ma mai abat de la traseu(decat in cazuri de "forta majora").
oricum, succes in ceea ce vreti sa faceti.am un prieten rulotist, am sa i spun si lui.asta daca nu a citit el inaintea mea acest topic.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Cristian Marcu
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Marcu »

Salut Gheroghe,
Noi avem doi baieti de 7 si 12 ani. Sa parcurgi cu ei treji 300-400 km [mai ales cand nu esti pe autostrada] este o adevarata aventura. De ceva timp ma gandesc sa instalez 2 DVD-uri in masina ca sa-i tin ocupati cand se plictisesc. DVD-urile si cu Play-Station-ul cred ca sunt singura mea scapare ca
sa-i ''amortesc'' in momentele cand incepe bataia pe bancheta din spate :lol: .
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Referitor la copii, a mea fetita are in mai 12 ani.La drum lung, Play station Portable-PSP- e sfant.Apoi cu copii stiti si voi cum e , daca sunt mai multi in vacanta, e super,isi gasesc tot timpul o activitate, dar daca e singur cu parintii, tot timpul trebuie sa fii in fundul lui pentru ceva. Sper sa tinem legatura si sa o facem asa cum ati propus, Austria- Elvetia - Ungaria.
Badescu Vasile
Membru forum
16

Mesaj de Badescu Vasile »

Salutare la intreaga comunitate,
Badescu ma numesc si intentionez si eu un concediu cu rulota !Am insa de destainuit urmatoarele :
- n-am inca rulota - exista insa carligul la fabie !
- "dispun", in schimb, de o fam. obtimista (subsemnatu, sotia, o fetita de 11 ani si un bischon de 2 ani !)
Cine tine evidenta i-l rog sa ma inscrie si pe mine daca ma incadrez in standard ?!

Cu mult entuziasm
Badescu Vasile
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit Vasile si te asteptam cat de curand sa ne prezinti rulota pe care o vei achizitiona.
Ne pare bine sa te avem printre noi si speram sa faceti echipa pentru concediul mult visat ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Bine ai venit Vasile. Referitor la concediu sigur ca esti bine venit, cu sau fara rulota, daca ai un cort bun se poate merge fara probleme.
Noi inca suntem in faza de discutii si speram sa se lege ceva si daca nu ma insel nici nu ne cunoastem intre noi dar nu are nici o importanta, important e ca in afara de faptul ca vrem sa ne siguram ca le dam de lucru la copii :D , ne leaga dorinta de plimbare si distractie.
P.S. mai pune si tu ceva informatii despre tine, un tel. ceva, ca cine stie cum mai vorbim.
Sa va spun sincer, pe mine ma bate gandul sa merg si in Anglia la intalnirea organizata de FICC, dar nu prea stiu cum o sa fie cu banii pana la vara, de ! recesiune :P

Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

ma bate gandul sa merg si in Anglia la intalnirea organizata de FICC
Intotdeauna am stiut ca esti un curajos :D

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Încuiat