Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Marcu scrie:Daca are cineva nevoie am DVD-ul cu programul ACSI 2008 (in engleza) unde apar toate camping-urile (acreditate de ei), telefoane, adrese, descrieri, calculeaza trasee intre 2 camping-uri, etc.
Mail si trimitem DVD-ul prin curier.
Salut!As fi interesat,cit costa?
Multumesc,
Alexandru Busurca
Moca, gratis, for free, bonus, etc.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
:D Excelent,am sa-ti comunic PM datele mele si atunci ramin in asteptare.Merci frumos,si-ti ramin si tie dator!Ca-n bancul ala daca=l stii ,in care la final ciobanul ii spune soferului:"no fain,multam frumos,neam de neamul meu n-a fost dator la tine asa cum sint eu ...".Glumeam,inca o data merci anticipat!
Alexandru Busurca scrie::D Excelent,am sa-ti comunic PM datele mele si atunci ramin in asteptare.Merci frumos,si-ti ramin si tie dator!Ca-n bancul ala daca=l stii ,in care la final ciobanul ii spune soferului:"no fain,multam frumos,neam de neamul meu n-a fost dator la tine asa cum sint eu ...".Glumeam,inca o data merci anticipat!
Ca sa-l poluam pe Dan,
Ti-am trimis cu SprintCurier DVD-ul astazi.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Aceleasi informatii, chiar actualizate, lunar, gasiti pe : http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/ ( va puteti abona la buletinul lunar )
in limbile engleza, franceza, maghiara, spaniola etc. etc.
Hai in FICC si va fi si-n romana
Campinguri:
1. ACSI
2. Eurocamping (afiliata la FICC, campinguri ce recunosc cardul FICC)- inclusiv 23 sau 26 de campinguri din Romania (argument ptr. cei ce intreaba -"dar FICC-ul ce avantaje ne acorda ?")
Descrieri campinguri, trasee, rezervari ( am rezervat in Austria, Grecia fara probleme, au raspuns promt) calculul distantelor si mai vedeti...
Succes.
Dane , vorba lui Gica , ne-ai tinut ca la serial !Super concediul , nu am avut nicidata atata timp la dispozitie.Ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste numarul echipajelor vis a vis de nr de km efectuati.Am avut si eu astfel de experiente , nu pot spune neplacute,dar oricum s-a spart gasca...fiecare s-a organizat in felul lui.
In ceea ce priveste tarife si campinguri va scriu si eu din propria experienta:
-Geneva-camping pe malul lacului Le Man pret in jur de 40euro pe echipaj de 2 pers, dus si curent 16A incluse
- obiectiv turistic de vizitat neaparat la 20km de Geneva in Franta pe malul lacului , un mic orasel medieval- Yvoire
care pe mine m-a lasat mut...parca pasesti in alt secol de cum ai trecut de portile de acces...Yvoire.fr pe net
-pe Coasta de Azur nu gasesti loc in camping fara rezervare , camparea in parcari exclusa , doar pe autostrada in parcarea de tiruri si platesti autostrada dar in prima noapte fiind tarziu a fost singura optiune.A doua zi am incercat la un camping din San Remo , 75euro pe zi..conditii super cu plaja proprie - gradinita pt copii - farmacie - restaurant , dar nu mai aveau locuri nici aici...in final am campat intr-un camping micut in Imperia cu doar 28 euro pe zi, totul inclus, si bine am facut caci de aici faceam excursii zilnic in imprejurimi:Monte Carlo,Nisa,San Remo-care are un parc deosebit plin de palmieri si plante exotice,ce mai toata ,riviera franceza.
-Pisa un camping destul de modest unde am umplut rulota de nisip , la un pret totusi rezonabil 30euro cu totul inclus
-Roma-recomand campingul din Ostia Antica , la doar cativa km de Roma care este destul de frumos si plin de verdeata , cu plaja la cateva sute de metri..tarif ceva in jur de 45euro
-Venetia-camparea se face de obicei pe tarm in Mestre , sant mai multe campinguri din care unul ne-a facut cu ochiul fiind chiar in dreptul statiei de autobuz care contra sumei de 1euro/pers te duce direct in Venetia...Camping Rialto , 28 euro cu tot inclus ...aveau si bungalouri la 50euro
-Austria-Zell Am See-Camping See-Camp ,de trei stele la 27euro fara curent care era in jur de 3euro pe zi la un consum normal
-Franta-Valea Loirei - am stat in diverse campinguri intre 15 si 30 euro pe zi cu tot inclus...culmea cel de 15 euro de echipaj avea si debarcader propriu pe malul unui mic lac interior putand sa te plimbi cu barca contra unei sume modice
Deocamdata cam atatea mai imi aduc aminte si in speranta ca v-am fost de folos voi reveni cu alte informatii ,nedorind sa devin plictisitor :D
Voi reveni cu poze din aceste campinguri dupa ce le voi transforma la umilitoarea dimensiune :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
George Burneci scrie:Cilane!!! ,...ne-ai tinut ca la serial. :D . La fel cum spunea si Fabi ,as dori ca intr-o zi sa pot face o asemenea calatorie cu rulota.Multumim pentru poze si sfaturi. Cred ca voi campionii calatoriilor din 2008, Dan Cilan ,George Marcu, Florin Dumitrescu, Gabi Tudor ,Cristi Neaga meritati statutul de RULOTISTII ANULUI 2008. :D La multi kilometri! :D
Cu un pic de intaziere , Gica , mersi de aprecieri ! Venind din partea ta , ma simt deosebit de onorat !
Super,de fapt acesta este rolul unui forum de acest tip!Persoane extrem de amabile gen Dan Cilan sau Bebe,sa puna la dispozitia doritorilor informatii importante pt configurarea unei excursii.La mai multe...