In primul rand "Bravo" Cristi pentru topic , apoi felicitari si tie si lui Cata pentru sinceritate !
Fiindca i-mi place sa fac lucrurile pe indelete ( doar sunt ardelean !) sper sa nu se supere Speedy (Cristi Dronca ) ca am sa scriu in mai multe episoade !
Episodul 1.
"CV" -ul meu de rulotist :
Descoperirea ClubRV : decembrie 2007
Inscriere user pe forum : aprilie 2008
Inscriere cotizant ClubRV : mai 2008
Povestea incepe in felul urmator : fratele meu stabilit in Spania de vreo 8 ani , insista sa-i facem o vizita ( desi , el vine de doua ori pe an in RO ). In decembrie 2007 , ii promit ca-i facem o vizita. Dar daca tot batem atata drum , de ce sa nu cumparam o rulota ca sa mergem pana in Spania pe ocolite ! Zis si facut ! Incepem sa cautam rulote pe net , in paralel caut informatii despre rulote in Romania. Cu aceasta ocazie descopar ClubRV si printre altele si deviza "O rulota noua ...este o rulota noua " :D.
Fiindca sunt "aducator de masini" , combin utilul cu placutul si la un drum de Germania , pica de adus o masina cu carlig. Am cateva adrese de dealeri de rulote , fac vizitele de rigoare , gasesc rulota , o aduc acasa , o inmatriculez.
Ma inscriu pe ambele forumuri ( dupa o lectura intensa , mai ales pe partea tehnica ). Deoarece am o suta de intrebari ( nu stiam nimic despre rulote),indraznesc sa-l sun pe Peti ! A doua zi Peti e la Zalau si-mi explica totul despre rulote ( merci Peti ,si pe aceasta cale ).
Urmeaza prima iesire cu rulota la o intalnire nationala ( Zarnesti ,cabana Gura Raului ) unde a fost extraordinar pentru mine ca nou rulotist ! Cunosc oameni noi , atmosfera faina , ce mai , am devenit membru intr-o comunitate (iubitori de natura ) pe placul meu.
Sfarsit episodul 1.
P.S.In legatura cu ce spunea Speedy
Nu ma mai vor interesa decat subiectele care au legatura cu RULOTISMUL, DRUMETIILE EXCURSIILE IN NATURA SI PETRECEREA IN MOD PLACUT A TIMPULUI LIBER IMPREUNA(prietenii stiu de ce)
subscriu si eu.
P.P.S. In legatura cu ceea ce a spus Cata
Parerea mea este ca nimeni nu este mai rulotist decat altul. Putem spune ca este un rulotist cu ceva mai multa experienta.
- Eu consider forumul ca o familie. Daca stau sa ma gandesc cat timp sau pe forum sau pe Skype cu prietenii ajung la concluzia ca petrec mai mult timp cu CLUB RV decat cu familia :D ....
......De cand activez pe forum sunt mai bogat cu niste prieteni din: Targu Jiu, Bucuresti, Targu Mures, Zalau, Timisoara, Craiova, etc. Deci am castigat.