Bancuri

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Dan Cilan
Membru forum
16

Re: BANCURI

Mesaj de Dan Cilan »

sefu si pulimea.jpg
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

tare
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Liviu Began

Mesaj de Liviu Began »

Concurs intre trei barbati, un neamt, un rus si un roman...Cine poate in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa f... o femeie. Neamtul, se apuca cu grija si termina de calcat camasa, dupa care vede ca nu mai are timp, musca o data din paine si se scurge timpul. Rusul, se apuca de femeie, o f..., apoi mai are timp sa manance o jumatate de paine si se scurge timpul. Romanul, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o f..., mancand in acest timp painea. Castigator - evident, romanul. Declaratii dupa concurs: Neamtul: "Noi asa suntem , muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai e timp, mancam si daca mai e timp ne distram"... Rusul: "Noi asa suntem. Mai intai ne distram, apoi daca e timp mancam, apoi daca mai e timp muncim"... Romanul: "Noi asa suntem. Daca nu-l f... pe cel ce munceste , nu poti manca o paine!".

Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine (blonda vopsita, minijupa) isi aprindea tigara, dupa ce in prealabil trasese pe nas o "liniuta...
DOAMNEEEEEEEEEEEEE... sa scap berea din mana, nu alta...

O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veniti repede caci în curte e un nebun ce suna goarna si ne dispera pe toti.
- Imediat, dati-ne adresa!
- UM 04032.

Micul Itic intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei. Vazandu-l, tatal rade si ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul…si il gaseste in camera cu bunica-sa, care avea fusta ridicata iar micul Itic era in spatele ei….la care taica-sau tipa :
- Itic, dar ce naiba faci acolo ? Iar el ii raspunde :
- Nu mai e asa de amuzant cand e vorba de maica-ta, nu-i asa??

Prim ministru al Israel si ministrul apararii aceluiasi "stat" evreiesc ,consulta o ghicitoare, dornici sa vada cat o mai duce statul lor.
- Va cadea ... intr-o zi de sarbatoare, raspunde ghicitoarea dupa ce da in bobi.
- Si care va fi ziua aceea ?
- Indiferent care va fi, va fi o sarbatoare !
Liviu Began

Mesaj de Liviu Began »

Intr-un magazin cu papagali, o domnisoara interesata:
- cat costa acesta?
- 500 euro!
- dar acesta?
- 300 euro!
Neputandu-si permite asemenea preturi, il intreaba pe vanzator:
- dar mai ieftini nu aveti?
- ba da, la 1 euro, dar e vai mama lui si in plus mai si injura.
- ok, il iau pe acela, spuse domnisoara.
Ajunge acasa si da la o parte panza de pe colivie, moment in care papagalul incepe sa o injure si sa ii spuna ce casa de kakt are, ce mizerie e si cat e ea de nasoala. Fata revoltata pune panza la loc si uita de papagal vreo cateva saptamani. Aducandu-si aminte de el si gandindu-se ca nu cumva biata pasare sa fi murit, ridica usor-usor panza, la care papagalul se uita la ea si exclama:
- Te mananca, vad !!!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Liviule...Liviule .Te-am rugat sa nu fii trivial, si n-ai inteles nimic. Daca data trecuta am avut grija sa te rog , acum te avertizez
tel 0766 631 021
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Iarta-l, te rog ca nu face cu intentie si nu jigneste pe nimeni, bancul e f bun :D
Nu ar mai avea farmec.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Va rog sa nu mai comentati deciziile moderatorilor. Pentru reclamatii cu privire la moderare exista Sectiunea RECLAMATII si SESIZARI.
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Avand in vedere ca pe acest forum exista si o rubrica destinata celor mici (MICUL RULOTIST Aici se exprima copii nostrii. ), nu am sa permit existenta pe acest forum a postarilor cu tenta sexuala. Este decizia mea pe care, doritorii, o pot comenta pe PM.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Liviu Began

Mesaj de Liviu Began »

M-am lamurit.... Nu mai comentez.
Doresc ca administratorii site-lui sa-mi radieze, sa-mi stearga, sa-mi anuleze orice cont aflat pe acest forum.
Inclusiv bancurile "grobiene" ca sa citez o personalitate in viata si nu numai acele bancuri.

O specificatie : si eu am copil

Nu comentez nimic altceva.

Vant din spate DOMNILOR.

Va rog inchideti si acest topic ca oricum nu-si are rostul.
Salutare tuturor !
tarzan

Mesaj de tarzan »

Cum se pricep unii sa faca si din bancuri un motiv de suparare. O avea legatura, cumva, cu ordonanta lui Boc? :lol:

Tin sa reamintesc tuturor ca aici, pe acest topic, e rost de râs. Hmmm, ...daca stau sa ma gândesc un pic, cam totul e de râs! :lol:

Înca ceva! N-am de gând sa dau explicatii nimanui pentru genul meu de umor. Nu de alta dar n-o sa va iau prea în serios. :lol:
Oana Drumea

Mesaj de Oana Drumea »

Nu avem nimic impotriva bancurilor, dar acele bancuri mai putin serioase nu-si au rostul pe acest forum...daca simtiti nevoia sa le spuneti cuiva o puteti face cu prietenii la un pahar sau oriunde doriti dvs... Trebuie sa tine-ti cont ca din cand in cand mai intram si noi doamnele si chiar copiii. Cred ca trebuie sa respectam regulile forumului si sa fim cat mai decenti putem!
Scrie răspuns