Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marisel este o comuna în judetul Cluj , situata in Muntii Gilau, componenti ai Muntilor Apuseni, la circa 50 km de municipiul Cluj-Napoca. Este una din asezarile cele mai intinse din Romania ( 8.600 hectare, fata de Bucuresti care are 20.000 hectare) si este asezata pe un platou înalt la o altitudine de 1150-1250 m. Apele Somesului Cald au sculptat în trupul muntos o albie plina de ocolisuri si cascade , unde a fost construit barajul Fântânele, la granita dintre Marisel, Râsca si Belis, în fata caruia s-a format Lacul Fântânele. Un loc plin de istorie , La Crucea Iancului, anual in luna iulie , motii din toti Apusenii se bucura ca au avut un Avram Iancu si o Pelaghia Rosu.
Cateva poze de azi :
Ma gândeam doar ca eu nici pâna acum nu am reusit sa descopar tot ce poate face GPS-ul meu. A venit cu o carticica groasa de un cm. scrisa doar în engleza, franceza si germana. :(
d-le cilan sincere felicitari, am vazut multe din topicurile dvs si sunteti un povestitor deosebit si aveti fotografiile cele mai interesante, mi-am innebunit toti prietenii cu ele!!! :D , as vrea sa reusesc sa vad si eu macar 50% din locurile pe unde ati fost, meritati sa fiti rulotistul anului! :P