Bancuri

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Vali Mocanu

Re: BANCURI

Mesaj de Vali Mocanu »

Tare de tot!!! :lol: :lol: :lol:
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Daniel Mihai scrie:un pitic in autobuz...langa el o tipa ..bine facuta..inalta..tare gagica..
piticu:-va dati..jos...
-da..raspunde tipa...
piticu:-cu ce ..ca miroase tare fain..
Asta-l stiam in loc de pitic cu Adi Copilul Minune.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Adrian Filip
Membru forum
17

Mesaj de Adrian Filip »

De la colegii de pe club4x4.ro...

Legile lui Murphy pentru offroaderi

Sleaurile din fata nu pot fi decat mai adanci

Tot ce se poate strica se va strica imediat, ce nu poate se va strica putin mai tarziu.

Daca exista cea mai mica sansa sa dejantati – o sa dejantati, Dupa dejantare nu veti observa imediat. Cand o sa va dati seama sa reparati cauciucul fara demontare nu va fi posibil

Daca copilotul vechi parea ciudat cel nou va fi sigur sarit de pe fix

Becurile din faruri se vor arde imediat dupa ce le-ati dat pe cele de rezeva prietenilor. Legea asta este valabila si pentru curele de alternator, sigurante, rulmenti si orice alta piesa din rezerva personala

Ambreiajul va muri in cea mai adanca portiune a traseului

Troliu se arde numai cand sunteti singur. Daca in acel moment o sa apara cineva sigur nu va avea timp de pierdut pentru oprire.

Gandul sa va troliati cu scripete va trece prin cap in momentul in care troliul s-a blocat cu cablul intins la maxim

Fara Hi-Jack nu se poate doar in cazurile cand l-ati uitat acasa

Un numar mare de noduri pe cablu demonstreaza prezenta a cel putin unui idiot in echipa

Ideea sa schimbati siguranta vine atunci cand statia este scoasa de pe masina si demontata

Masina celui din fata se va inpotmoli numai in locul in care nu poate fi ocolita

Daca ati luat startul ultimul nu aveti nici o sansa sa fiti primul

Masina se va strica definitiv cand ajungeti pe loc drept si uscat iar pana la finis au ramas 500 de metri

Cand veti trece prin apa primul lucru care se va uda va fi sacul de dormit

Cand veti dejanta veti constata ca toate sculele sunt sub o gramada de lucruri din portbagaj sau bena. Dupa ce o sa le dati la o parte o sa va aduceti aminte ca inainte de cursa le-ati pus preventiv in usa masinii.

Completare proprie – daca dejantati si aveti antifurt la roti o sa constatati ca l-ati uitat in campus, si nu aveti alta solutie pentru demontarea rotii

Daca inainte de start ati uitat in tabara mancarea, bautura, tigarile – cu siguranta va veti bloca in traseu si veti fi evacuati abia a doua zi

O troliere reusita sfarseste cu cablu rupt. O troliere inceputa cu cablul rupt se va sfarsi cu troliu ars.

Daca nu puteti inainta, si nici da inapoi – cu siguranta nu veti putea iesi din masina

Daca nu v-ati luat haine groase va fi foarte frig. Daca nu ati luat cizme o sa aveti de intrat in balta. Daca nu ati luat pelerine va fi ploaie toreniala.

Daca ati ramas acasa cu siguranta va vi cea mai interesanta competitie de pana acum

Noaptea inaite de start obligatoriu bautura o sa fie bineinteles contrafacuta, iar ultumul pahar in plus

Cand o sa dati cutia jos de pe masina veti constata ca ambreiajul trebuia schimbat la alta

Cortul care a fost pus mai departe pana dimineata va ajunge in centru. Cortul pus mai departe mai tarziu va fi imposibil de gasit. Daca cortul are sfori de fixare cu siguranta o sa le rupa cei care se duc noaptea sa paca pipi.

Daca lucrurile lasate langa cort pot fi strivite – vor fi strivite, daca nu pot oricum vor fi strivite. Ce nu poate fi strivit va fi infundat in pamant si imposibil de gasit.

Scaunul uitat langa foc dimineata fa fi fie distrus fie ars.

Copilotul uitat langa foc pana dimineata va fi beat crita

Pilotul uitat langa foc pana dimineata va fi leguma
Asfalttango...Mitsu Pajero SPORT+A6+platforma tractare auto+BEYERLAND SPRINT 360.......0722.327.887
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Foarte tari aceste legi !!! :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Doua blonde stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul!...
Tel:0744649371;0788649371
Liviu Began

Mesaj de Liviu Began »

Ce spun femeile cand sunt surprinse asupra faptului

Englezoaica: Darling, daca ma anuntai la timp cand vii acasa, s-ar fi putut evita situatia asta jenanta pentru amandoi.
Nemtoaica: Hans, azi ai venit cu patru minute si patruzeci si cinci de secunde mai devreme acasa. Imi datorezi o explicatie pentru asta!
Frantuzoaica: Jean, ce bine ca ai venit, Jaques e terminat, nu mai poate.
Suedeza: Tu esti Olaf? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea sa se mai distreze, alatura-te si tu!
Rusoaica: Ivane, tu esti? In sfarsit, un barbat adevarat! Inainte sa mi-o traga, asta n-a fost in stare nici sa ma ia la palme!
Evreica: Itic, tu esti? Atunci cine naiba e asta de pe mine?
Romanca: Nu fii suparat, dragul meu, a platit inainte.
Unguroaica, în timp ce sare din pat: István, tu ma crezi mai mult pe mine sau ochilor tai?
Cehoaica: Pepa, nu te impacienta! Tocmai am aflat ca el e noul tau sef.
Nevasta de secui: Daca ai baut toata palinca din casa, cu ce sa-l fi servit pe musafir?

Fata de 14 ani le marturiseste parintilor ca nu i-a venit menstruatia. Parintii nervosi, lacrimand, disperati ,care a fost porcul care a putut face asa ceva? Ea ia telefonul, vorbeste, inchide. Intr-o jumate de ora apare in fata casei un Ferrari ultimul tip, nou nout. Coboara un tip mai in varsta, cu parul alb pe alocuri, imbracat intr-un costum scump si elegant, cu pantofi asemenea. Intra in casa, o ia hotarat inspre camera de zi si se aseaza intre fata si parinti.
- Buna dimineata. Mi-a povestit fiica dumneavoastra ce s-a intamplat. Din motive familiale nu pot sa o iau de nevasta dar am o oferta pentru dumneavoastra. In cazul in care copilul nascut va fi fata primeste de la mine 3 magazine, doua apartamente, o vila pe malul marii si 500.000 dolari anual. Daca va fi baiat ii dau 2 fabrici si tot 500.000 anual. In cazul in care vor fi gemeni, cate o fabrica si 250.000 dolari de cap anual. In cazul in care fata dumneavoastra pierde sarcina...
Aici tatal, profitand de pauza cauzata necesitatii unei respiratii:
- I-o mai tragi o data!

Si o balada populara:

Pe o stânca neagra,
Intr-un vechi satuc,
Chiar într-o casuta,
Lânga un patuc,

Plânge si suspina
O batrâna mica,
Care are fiul
Cât un pustiulica.

Caci la guvernare
Fiul ei iubit
A plecat aseara
Si n-a mai venit.

Celularul suna
Noaptea jumatate.
Nu-i semnal, si totusi:
- Oare cine-i, frate?

- Eu sunt, buna maica,
Fiul tau dorit,
N-a mai mers Taromu'
Si n-am mai venit.

Sun din Capitala,
Voi fi premier.
M-a numit chiar Zeus,
Sunt timonier.

Capi­tan e dânsu',
E ca la armata.
Mica mea ostire
Fuge sfarâmata.

Vine criza, foamea,
Oamenii ma-njur.
L-am servit pe dânsu',
M-a mâncat în poponeata.

- Ce spui tu, straine?
Emil e departe,
Cica de Basescu
Nu se mai desparte.

Am crezut ca-i gluma,
Dar era sa mor.
L-am vazut aseara
La televizor.

Emil e cuminte,
Nu e derbedeu.
De esti tu acela,
Nu-ti sunt muma eu!

Lasa-ma cu Zeus,
Fin'ca omul chel
Se joaca cu tine
Cum doreste el.

Te-a numit pe tine
Dupa Stolojan.
Crezi ca e pe bune?
Te-a luat de fazan.

Am vorbit cu tac-tu,
Asculta-l pe mos:
- Dupa tine vine
Leana lu' Cocos.

Du-te la Basescu,
Fa-i un ultim sluj,
Apoi ia Taromu',
Sa te-ntorci la Cluj!

Un betiv merge pe strada. Se intalneste cu o doamna cu un carucior:
-O, Doamne, iar vad dublu.
-Nu, domnule, sunt gemeni.
-Toti patru?

Un evreu in Manhattan la volan, invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui, disperat ca nu gaseste un loc de parcare. Ridica ochii spre cer si spune: - Doamne, te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $. Trec 2-3 min, nimic. Ridica din nou ochii spre cer: - Doamne, te rog din suflet, fa-mi rost de un loc de parcare ca vin sambata la sinagoga si donez 5-6 mii, 8 mii nu mai conteaza suma, doar ajuta-ma cu un loc de parcare. Moment la care o masina parcata mai in fata iese de pe locul de parcare, omul nostru face volan drepata intra in parcare, ridica ochii spre cer si spune: - Doamne, nu mai e nevoie, mersi frumos, s-a rezolvat.
Liviu Began

Mesaj de Liviu Began »

Din pacate un zambet amar:

Pe perioada crizei economice guvernul roman ofera slujbe pentru someri.

Ele vor fi oficiate joia si sambata la bisericile de cartier.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bravo Liviule ! Asa imi placi, pus pe bancuri !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Cum se sta cu munca in Romania :
Intra pe http://www.paginiaurii.ro/ si la "Ce cautati?" scrie "pe cineva muncind" apoi apasa "cauta" si citeste rezultatul .
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sunteti in cautare de munca ? Poftiti la Targul de joburi !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Si mai lasati-l incolo de fumat !!!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Schimbari in programa scolara :

Fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre A 4 si X
5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si o litera Q 7 si X 6.
Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va
schimba programa la facultati si se vor invata 4 litere. R A T B
Scrie răspuns