ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ma retrag atat de pe forun cat si din asociatie. L-am rugat pe Dan sa stearga atat userul meu cat si al Anei. E decizia mea si v-as ruga sa lasati comentariile,de orice fel,deoparte. Merci si ramaneti cu bine! :)
No comment ! Bravo bravo bravo.Ratacirile le uitam, deciziile intelepte le apreciem si se pare ca stii sa le iei.Mi-as fi dorit sa nu ajungi aici,sincer dar in situatia de fata se pare ca ai luat cea mai buna decizie.Vrei sa ma crezi ca in momentul in care am intrat pe forum te vedeam ca pe un idol,as fi dorit sa ajung la performanta de a avea cunostiintele tale si pana la urma si tu ai fost un factor determinant in a ma inscrie pe un alt forum ?Nici o rautate din partea mea doar sinceritate.Daca te voi intilni in drumurile mele,te voi saluta si atat. Numai bine Sergiu!
Cristi de ce nu poti sa respecti dorinta unui fost coleg de forum? Te gandesti cumva ca nu mai are cum sa vada si sa raspunda la mesajul tau? De ce nu lasi lucrurile asa cum sunt? Chiar vrei sa agiti apele?
Raspund public unui PM.
Salut, Catalin!
Oferta ta suna în primul rând politicos. Raspunsul meu, însa, oricum l-as îmbraca, arata ca un refuz. :oops: Singura schimbare care mi-ar putea trezi interesul ar fi cea din tarzan în Tarzan. Ma rezolvi?... :oops: :D Multumesc anticipat.
La fel ca si tine, Catalin, îi regret pe toti cei care au plecat. Cu toti ati fost pentru mine nume de referinta în rulotismul românesc atunci când, cu un an în urma, am descoperit aceasta comunitate rara ca o floare-de-colt. Nu-s cuvinte mari, e adevarul.
Exista în viata mea personaje reale, care îmi umplu viata si sufletul de bucurie si care au nevoie de mine zi de zi. Le-am promis toata atentia energia si mea. Chiar daca am avut ocazia sa cunosc si chiar sa ma împrietenesc cu câtiva cunoscuti comuni, relatia mea cu acest forum este înca virtuala... relatie în care eu sunt un banal personaj de desen animat. Pe forum sunt Tarzan, iar cînd strâng mâna unui rulotist, într-un camping, sunt Sorin. Asa am înteles eu sa separ activitatea forumului de activitatea ClubRV. Asa m-am priceput eu mai bine...
Peti, Parpaneata, Lori & Ildike, Protektor, Samson, Coupe, Costi BV &Co., Bazil, Klaus, Maurice, Klinutzu, TigruBV, Bulgaru, Lipoveanu, Cristybucataru,Tarzan, etc... mi-a placut sa ma joc cu voi, prieteni, pâna acum ...acum când totul a devenit muuult prea serios... Sorin Pascalin e numele meu de costum. Nu te poti supara pe Tarzan ca nu se simte bine în costum... Sper sa ma întelegi, Catalin...
Seriozitatea extrema dauneaza grav prieteniilor de demult. Cu bine, Tarzan!
P.S. - Astept cu capul sus consecintele. Sincer. :|
Salut Tarzan, eu sunt fostul Protektor, lasa-i frate sa isi faca meciul si de placerea conversatiei pe forum renunta tu, te rog si ii rog pe toti ceilalti sa fac la fel, ca sa nu ajungem la situatia penibila sa-l citam cumva pe vreunul care a iesit de pe forum din acest motiv.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Salut,
Stiu ca despre tine vorbeam. Ba chiar ne-am cunoscut, cred, la Mustang Camping asta-vara pret de un "Buna ziua". Abia apoi mi-a zis Lori ca esti "un baiat de pe celalalt forum". :D
Din punctul meu de vedere e un subiect închis. Pe bune! Fara resentimente.
Buna dimineata tuturor. Sunt un membru nou ,mai precis din 28.12.2008,pe forum am tot intrat din 2007 de cand mi-am achizitionat prima rulota fiind interesat de acest spirit ,daca pot spune asa,dar constat cu profund regret ca vorbele grele ,acuzele,reprosurile,invidia,amenintarile etc,de care avem parte in mai tot timpul in viata de zi cu zi si-au facut loc si aici.Speram ca acest club sa fie un refugiu , un loc in care toata lumea sa fie calma ,voioasa ,fericita dornica de relaxare.Sincer de aceea m-am si inscris asa tarziu in club pentru ca imi era "frica". Frica de oameni complicati.Nu stiu care este problema vis a vis de numele real .Suntem cumva niste vip-uri, bancheri,presedinti de stat,infractori,sau suntem toti egali aici :?: Concluzie : destul de complicat .Relaxativa :D
Draga, Anghel!
Numele meu "real" e la semnatura, deci la vedere, fara ascunzisuri ...deci, sigur nu te refereai la mine. Chiar nu mai merita continuata discutia. Acestea sunt datele problemei, rezolvarea e simpla. Restul sunt vorbe de prisos.
Mersi pentru sfat. Gândurile tale m-au gasit deja relaxat. Ai dreptate tu, nici eu nu ma omor dupa oamenii prea seriosi
Domnii, Serpescu Gheorghe si Nelu Predonu,(m-am mutat aici sa nu deranjez)..-eu nu am vrut sa spun ca sunt impotriva folosiri gps-ului e un lucru foarte bun (tehnologia avanseaza) si nu mai stai cu teancu de harti in torpedou si la urma urmei sunt si scumpe... dar momentan repet raman la harta si internet mai astept (poate mai evolueaza sistemul) :D ....am spus asa deoarece noi in anul 2009 nu planuim nici un ,,tur minunat al Europei ,,ca familia Cilan, avem alte prioritati mai inainte de toate avem marea problema cu TAXA DE POLUARE care ma omoara cu zile.........
Cativa prieteni de fam. si-au achizitionat aceste sisteme dar nu erau multumiti deloc si sotul meu chear m-a intrebat ptr cadoul de 8 martie 2008 daca vreau si eu un sistem gps dar l-am refuzat, dar la anu' nu am sa-l mai refuz, binenteles una din conditii e ,,sa fie marcel,, :lol: :lol: ...si chear nu am de ce sa ma supar Domnule Nelu Predonu, e o vorba ,,un sut in f... e un pas inainte,, am numai de invatat.....un singur lucru imi doresc _-sa fim un pic mai buni ma refer in general.
Ultima oară modificat 15 Ian 2009, 01:48 de către Ramona Vieru, modificat 1 dată în total.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Ramona, sincer, a fost o gluma si imi cer scuze daca s-a inteles altfel.
Referitor la GPS, eu spun ca e foarte util daca, cunosti adresa unde vrei sa mergi si multe altele, dar sa stii ca si eu am avut de fiecare data hartile cu mine, pentru ca te poti orienta mai usor si ai o vedere de ansamblu a zonei sau tarii respective, mai ales daca nu ai facut un traseu bine determinat ianaite de a pleca de acasa. Majoritatea GPS-urilor au si puncte de interes in memoria lui care de foarte multe ori sunt comune cu ale noastre ca turisti, orcum e foarte util.
Sa ne vedem cu bine si mai glumim si noi, nu?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Apropos: nene Sandule, ma bucur ca ai sters postarea mea din topoicul "Intilnire de Sfintele Pasti" pentru ca era off-topic, insa puteai sa-l mai lasi macar o zi! Era un indemn la calm si la consens...daca pricepe cineva ce inseamna asta!
In rest: tot respectul pentru munca moderatorilor!
RESPECT!