LILIANA DIACONESCU scrie:Domnule Cristian Steriopol,daca urmariti mai atent forumul,o sa constatati ca ca la sectiunea programului pe 2009 ,sunt deja propuneri inclusiv pe perioada de iarna:Vezi" SANIUS RASNOV",deci nu este perioada scazuta pentru activitatea cu rulota.Motivul renuntarii a unor colegi de a scrie pe acest forum si slaba activitate se datoreaza faptului ca se aduc in prim planul discutiilor,probleme false(neimplicarea in organizare de activitati,schimbari nik.......si tot felul de discutii contradictorii).Daca toti ne-am implica in organizarea de excursii, in diferite colturi ale tarii si am posta impresii si imagini de pe unde am fost,totul ar merge struna.Se pierd din ce in ce mai multi membri de pe forum si implicit din asociatie ,datorita unor ambitii personale si a celor ce consiliaza prost conducerea acestui forum,cu interesul de a-l distruge.
@ Dan Cilan,domnul Penca are dreptate.Rolul de avocat al acestui forum nu va prinde.Nu poti fi intelegator cu cei ce incalca anumite reguli.Regulile nu au fost incalcate de membrii ,ci de conducerea acestui forum.(Vorba romanului:legile sunt facute pentru a fi incalcate.) A-ti citat din regulament:
"Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. "
Bun,si atunci ce responsabilitati isi asuma administratorii si moderatorii?
Nedumerirea mea este ca atunci cand ne-am inscris in aceasta asociatie si pe acest forum ,nimeni nu a mentionat ca trebuie sa-ti afisezi identitatea.De ce tocmai acum?Cine si ce interese are?Atunci nu exista acelasi regulament?
Referirile dumneavoastra la legislatia privind dreptul de autor sunt puerile.Cititi mai cu atentie legea,si numai dupa aceea puteti sa va pronuntati in nume colectiv.
Domnule Cilan daca tot sunteti la zi cu regulamentul ,atunci poate puteti sa ne precizati de cand si cine a initiat aceasta discutie si care este scopul ei.Am vazut ca sunteti mai activ pe forum decat administratorii si moderatorii si de aceea mi-am permis sa va cer lamuriri.
Pe langa faptul ca esti off-topic da-mi voie sa fac cateva remarci :
1.) In prima parte vorbesti de faptul ca se pierd membrii de pe forum. Pai Lili, Parpaneata din cauza cui a plecat ? Cine i-a trimis mesaje porcoase si abjecte pe mobil ?
2.) Nu ma fac avocatul acestui forum ( si daca as face-o , ar fi ceva rau ? ) ci doar i-mi expun opinii pur personale. Cineva spunea pe acest forum sa combati ideea nu omul ! Deci te rog in continuare sa combati ideile mele, nu pe mine !
3.) In continuare sunt de parere ca daca citesti regulamentul unui forum, esti de acord cu el , semnezi ca esti de acord cu el , postezi , pui poze , le pui de buna voie si conform regulamentului nu ai voie sa le stergi ! Pentru ca de buna voie le-ai pus si din momentul ala devin proprietatea forumului. Nu are nimic de a face cu dreptul de autor!
4.) Ce legatura are faptul ca sunt activ pe forum cu faptul ca sunt la zi cu regulamentul ? Ce are soola cu prefectura ?
5.) Discutia de care vorbesti ( daca te uiti atenta pe prima pagina ) a initiat-o Catalin Mihailescu in 5 ianuarie 2009 la ora 19:28. Scopul ei nu o cunosc deoarece nu eu am initiat-o. Eu doar am participat cu o opinie. Atata vreme cat ramanem la disputa de opinii totul e fair play dar cand apar atacuri la persoana da-mi voie sa fac plangere la moderatori!
Rog un moderator sa mute aceasta discutie la Cafenea deoarece este off-topic !