Modificare NICKNAME

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Cilan
Membru forum
17

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Dan Cilan »

Florin , nu tin partea nimanui , nu sunt incrancenat ( nu am de ce ) si da-mi voie sa-ti spun ca e o mojicie din partea ta sa-mi scrii numele cu litera mica. Un minim de bagaje de cunostinte in ale gramaticii poate ar fi dus la o scriere corecta !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

LILIANA DIACONESCU scrie:Domnule Cristian Steriopol,daca urmariti mai atent forumul,o sa constatati ca ca la sectiunea programului pe 2009 ,sunt deja propuneri inclusiv pe perioada de iarna:Vezi" SANIUS RASNOV",deci nu este perioada scazuta pentru activitatea cu rulota.Motivul renuntarii a unor colegi de a scrie pe acest forum si slaba activitate se datoreaza faptului ca se aduc in prim planul discutiilor,probleme false(neimplicarea in organizare de activitati,schimbari nik.......si tot felul de discutii contradictorii).Daca toti ne-am implica in organizarea de excursii, in diferite colturi ale tarii si am posta impresii si imagini de pe unde am fost,totul ar merge struna.Se pierd din ce in ce mai multi membri de pe forum si implicit din asociatie ,datorita unor ambitii personale si a celor ce consiliaza prost conducerea acestui forum,cu interesul de a-l distruge.
@ Dan Cilan,domnul Penca are dreptate.Rolul de avocat al acestui forum nu va prinde.Nu poti fi intelegator cu cei ce incalca anumite reguli.Regulile nu au fost incalcate de membrii ,ci de conducerea acestui forum.(Vorba romanului:legile sunt facute pentru a fi incalcate.) A-ti citat din regulament:
"Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. "
Bun,si atunci ce responsabilitati isi asuma administratorii si moderatorii?
Nedumerirea mea este ca atunci cand ne-am inscris in aceasta asociatie si pe acest forum ,nimeni nu a mentionat ca trebuie sa-ti afisezi identitatea.De ce tocmai acum?Cine si ce interese are?Atunci nu exista acelasi regulament?
Referirile dumneavoastra la legislatia privind dreptul de autor sunt puerile.Cititi mai cu atentie legea,si numai dupa aceea puteti sa va pronuntati in nume colectiv.
Domnule Cilan daca tot sunteti la zi cu regulamentul ,atunci poate puteti sa ne precizati de cand si cine a initiat aceasta discutie si care este scopul ei.Am vazut ca sunteti mai activ pe forum decat administratorii si moderatorii si de aceea mi-am permis sa va cer lamuriri.

Pe langa faptul ca esti off-topic da-mi voie sa fac cateva remarci :
1.) In prima parte vorbesti de faptul ca se pierd membrii de pe forum. Pai Lili, Parpaneata din cauza cui a plecat ? Cine i-a trimis mesaje porcoase si abjecte pe mobil ?
2.) Nu ma fac avocatul acestui forum ( si daca as face-o , ar fi ceva rau ? ) ci doar i-mi expun opinii pur personale. Cineva spunea pe acest forum sa combati ideea nu omul ! Deci te rog in continuare sa combati ideile mele, nu pe mine !
3.) In continuare sunt de parere ca daca citesti regulamentul unui forum, esti de acord cu el , semnezi ca esti de acord cu el , postezi , pui poze , le pui de buna voie si conform regulamentului nu ai voie sa le stergi ! Pentru ca de buna voie le-ai pus si din momentul ala devin proprietatea forumului. Nu are nimic de a face cu dreptul de autor!
4.) Ce legatura are faptul ca sunt activ pe forum cu faptul ca sunt la zi cu regulamentul ? Ce are soola cu prefectura ?
5.) Discutia de care vorbesti ( daca te uiti atenta pe prima pagina ) a initiat-o Catalin Mihailescu in 5 ianuarie 2009 la ora 19:28. Scopul ei nu o cunosc deoarece nu eu am initiat-o. Eu doar am participat cu o opinie. Atata vreme cat ramanem la disputa de opinii totul e fair play dar cand apar atacuri la persoana da-mi voie sa fac plangere la moderatori!
Rog un moderator sa mute aceasta discutie la Cafenea deoarece este off-topic !
0745634366
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

usurel fratilor ca vorbeam de una si uite la ce discutii s-a ajuns
@Florin-nu e corect sa il acuzi pe Dan de una alta ca poate nu il cunosti personal ce fel de om e...eu il cunosc si nu pot fi de acord cu tine.Avea tot dreptul sa iti raspunda aici si nu cred ca trebuia sa isi "aroge"ceva...
@Liliana - viata e frumoasa si nu trebuie sa dramatizam din orice ... asa ca la zapada ca ne amendeaza primaria daca nu o dam din drum si la derdelus ca ratam ocazia...cine stie cat mai avem unde :D
:oops: cred ca sant off-topic
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Si acum, uitindu-ne la toata nebunia asta creata de schimbarea nickname-ului, cred ca o actiune eleganta a unui moderator / administrator ar fi sa aplaneze conflictul stingindu-l, adica ceva de genul:
"Oameni buni, am crezut util sa propunem aceasta idee, de a ne schimba nickname-ul. Constatam ca propunerea a creat disensiuni in comunitatea noastra, pe care o dorim unita. In spiritul conciliant, care ne caracterizeaza, vom permite acelora care doresc sa-si afiseze intregul nume sa o faca. Totodata, le vom permite si acelora care doresc sa ramina sub semnul anonimatului sa activeze pe forum. Va dorim tuturor un an frumos!"

In general, experienta milenara a acestei planete ne-a demonstrat ca cine cedeaza primul cistiga

Parerea mea, vorba lui Nea Nicu Vacaroiu
Dragos Penca
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Works for me ! 😉
0745634366
bulgaru
Membru forum
17

Mesaj de bulgaru »

Catalin Mihailescu scrie:Ultimul termen de modificare al nickname-ului este 15 ianuarie. Dupa aceasta data conturile care nu au efectuat modificarea se sterg.

Modificarea se face si pentru cazurile in care sunt trecute: "Fam. YYY", Penume sau Nume. Nu sunt acceptate initialele Numelui sau Prenumelui.

Nu se accepta scuze de genul:
"Stii tu cine sunt eu?"
"Nu pot sa apar cu numele real pentru ca sunt/am fost ....."
"Nu am chef sa fac modificarea asta. Asa apar pe toate forumurile."
sau alte motivatii.

Vechiul nickname se poate trece la semnatura.

Cei care doresc sa faca modificarea sunt rugati sa ma contacteze pe e-mail sau PM.

posturile se sterg si ele???
Bulgaru Basile
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Toate mesajele raman pe forum. Nu se sterge nimic.
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Ultima oferta :D
Se accepta nickname, dar se trece numele real (Nume Prenume) la semnatura.
Termen de modificare 21 ianuarie.
Dupa aceasta data chiar inchid conturile care nu au efectuat modificarea. Cred ca dam dovada de destula maleabilitate :D
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Imagine

Uraaaaaaa !

Imagine

Felicitari adminului si moderatorilor !Imagine
0745634366
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

luidort peti scrie:ce este.era neplacut la intilniri,nu stiam numele celui cu care vorbesc,ca pe forum era "kikikuku" da,poate pentru uni le este rusine pentru numele pe care poarta...dar intrind intr-o comunitate,un lunru elementar de politete si bune maniere,este ca saluti si te prezinti. este o parere... (vorbesc eu de bune maniere ,care vorbesc urat si injur :D )
Sper sa nu te superi daca te contrazic putin :D nicul meu e soe21sorin ........ rulota are nr de inmatriculare B 01 SOE :D masina are nr B ... SOE si nu ma deranjaza daca cineva din club se adreseaza cu SOE daca vrea sa stie numele si prenumele al gaseste la semnatura. Daca cineva ami spune SOE, Sorin sau Draghici eu sunt aceeasi persoana indiferent daca folosesti nicul sau numele.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
tarzan

Mesaj de tarzan »

Jos palaria :!: :!: :!:
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Apreciem dovada de intelepciune !
Daca se vrea , e loc pentru toti pe lume !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Scrie răspuns