Modificare NICKNAME

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Constantin Curelea »

Prieteni,

Forumul este al Asociatiei CLUBRV-RO in care activeaza membri cotizanti din toata tara.
Acesti membri au admis sa fie acceptati ca membri ai forumului si cei care nu sunt cotizanti ,dar, care consimt respectarea unor reguli impuse.Si inscrierea pe forum cu numele si prenumele complet este o asemenea regula.
Despre membrii cotizanti, care au completat adeziunile, exista la nivelul asociatiei date cu caracter personal.
Celorlalti nu li s-au cerut astfel de date.
Este un gest de politete intre membrii unei comunitati sa se identifice real.
Forumul este un mijloc de prim contact intre membri.Intalnirea efectiva, fata in fata, este cea adevarata .
Cu speranta ca forumul isi va atinge in continuare scopul pentru care a fost creat, va multumesc pentru intelegere.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Trebuie sa incep prin a va marturisi ca nu sunt membru cotizant al clubului. Am aflat ca exista un club organizat si ca se platesc cotizatii cu ocazia deplasarii in Delta. Atunci am vazut un topic in care se vorbea despre cotizatii. Bineinteles, nu este vina nimanui ca eu nu am citit bine toate rubricile acestui forum.

Cu toate acestea, la data cind am descoperit forumul, in 2007 cred, am fost extrem de bucuros ca exista o comunitate a rulotistilor, eu fiind rulotist de niste ani buni. Am gasit aici informatii foarte pretioase. M-am straduit sa raspund cu informatii pe care le-am considerat utile altora, eu fiind membru si al forumului RV din UK, am preluat anumite informatii folositoare si de acolo (apropo, acolo nu m-a intrebat nimeni cine sunt).

Referitor la aceasta polemica asupra numelui complet, cu permisiunea voastra, am sa postez aici parerea mea.

Nu ma deranjeaza foarte mult propunerea ca numele complet sa fie trecut in nikname, cu toate ca, asemeni multora de aici, folosesc acest nickname (penca, care imi si este numele de familie) in toate forumurile. Nu vad o problema de atac la identitatea privata obligativitatea folosirii numelui intreg pentru noii useri. Pentru cei existenti, insa, este o problema legala si etica sa-i obligi sa-si schimbe numele.

Domnul Curelea spunea la un moment dat ca acest forum apartine unui club privat, deci poate sa-si impuna regulile de acceptare noilor sau actualilor participanti. Asupra acestui lucru vreau sa ma refer mai pe larg:

1. Daca este un club privat, regulile de acceptare sau de utilizare a facilitatilor clubului sunt sfinte, adica obligatorii si nediscutabile. In aceste conditii forumul NU poate fi public ci trebuie sa fie sub forma unui intranet sau unui network grup. Ce este public, este public de la capat pina la sfirsit (administratorul acestui forum sunt ferm convins ca stie reglementarile referitoare la materialele publice difuzate pe internet). Asadar, obligativitatea dezvaluirii identitatii pe un forum public sub pretextul ca forumul apartine unei entitati private este fara fundament si vulnerabil din punct de vedere legal in momentul in care un user a fost acceptat cu un anume nickname. Daca ai niste reguli, le impui de la inceput, altfel risti sa fi acuzat inclusiv de inselaciune.

2. Daca este un club privat care doreste sa dezvolte un forum privat, acest lucru este posibil si normal, numai ca in cazul de fata, toate postarile userilor care vor fi stersi se incadreaza in legea dreptului de autor, adica postarile sunt proprietatea userilor respectivi. Conform reglemetarilor legale, un site nu poate afisa un material fara acceptul explicit al autorului. In cazul de fata, autorii sunt acele nickname-uri, care au semnat un set de reguli de acceptare si utilizare a site-ului. In conditiile in care in politica semnata de utilizatori nu se incadreaza si obligativitatea schimbarii numelui, site-ul, in viziunea mea, are urmatoarele posibilitati: sa informeze utilizatorii ca postarile si dreptul lor de utilizare a paginii web a fost restrictionat pe motiv ca nu respecta politica site-ului (care treabuia sa fie afisata si semnata de utilizator), sa transforme forumul intr-un intranet privat, stergind atit postarile cit si utilizatorii care nu sunt membrii de drept ai comunitatii sau sa desfinteze forumul actual si sa inceapa unul nou, cu reguli noi.

Ca sa nu ma lungesc. Nu se poate sterge un utilizator fara a-i sterge si postarile, decit daca vrei sa-i platesti daune pentru folosirea fara drept a unui material ce-i apartine.

Clubul RV trebuie sa-si defineasca pozitia referitor la informatiile difuzate pe internet. Daca le accepta sub forma difuzarii publice deschise, trebuie sa respecte dreptul la intimitate pentru utilizatori. Daca doreste ca discutiile sa fie inchise, intre membrii declarati ai clubului, trebuie sa regindeasca forma de prezentare a comunitatii virtuale.
Dragos Penca
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Extrase din regulament.
4. Confidentialitatea

a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.

b) Orice informatie introdusa de dumneavoastra sub forma de mesaj si sau fisier este stocata in baza de date a forumului.

c) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.

d) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

e) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente ca apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).

Editarea este valabila doar pentru modificarea unor: cuvinte, greseli gramaticale, etc.
TOTI cei care vor sa STEARGA o postare sau fotografie trebuie sa anunte in prealabil moderatorul sau administratorul pe PM si sa explice motivul acestei cereri.

Stergerea se va face numai cu acordul scris pe PM al moderatorului sau administratorului sau va fi facuta de acesta.

In cazul in care gasim mesaje sau poze sterse definitiv si inlocuite cu "iconite" sau trimiteri catre alte site-uri autorul acestor modificari va fii banat definitiv de pe forum.

Sunt de parere ca cei care au citit regulamentul inainte de a se inscrie si au fost de acord cu el nu mai au ce comenta ! Aveau posibilitatea de a nu se inscrie si de a fi un simplu vizitator ! Dreptul de autor al postarilor devine "ClubRV" din momentul in care ai fost de acord cu regulamentul !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Va multumesc ca ati confirmat cu citate din regulament ceea ce afirmam mai devreme. Propozitia : "Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege" cred ca este mai mult decit edificatoare pentru discutia in cauza.

Referitor la afirmatia dumneavoastra: "Dreptul de autor al postarilor devine "ClubRV" din momentul in care ai fost de acord cu regulamentul !", consider ca este o parere personala si ca nu este insusita si de proprietarul acestui site, care apropo de transparenta, a ales sa solicite DNS-ului protejarea identitatii numelui si adresei sale (http://www.rotld.ro/).

Sincer, eu nu inteleg care a fost rostul acestei tulburari in comunitatea virtuala a rulotistilor.
Dragos Penca
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

penca scrie: Sincer, eu nu inteleg care a fost rostul acestei tulburari in comunitatea virtuala a rulotistilor.
Nici eu ! Daca toti ar fi mai toleranti si nu ar fi asa incrancenati cred ca nu s-ar pierde din vedere totusi scopul principal al crearii acestui forum - pasiunea comuna pentru rulotism ! End of story.

P.S. Parerea mea personala e ca nu trebuia sa se renunte la nick-uri !
0745634366
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Va sustin, si cred ca ar fi in interesul tuturor, si al proprietarului / administratorului site-ului cit si a noastra, a beneficiarilor informatiilor din el , sa fie pace si sa ne intelegem bine.

Cred ca societatea in care traim ne ofera anul acesta suficiente motive de crispare. Chiar ne mai trebuie un motiv in plus ?
Dragos Penca
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

0006019.gif
0745634366
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Cred ca tot necazul provine din cauza ca e iarna si activitatea cu rulota e mai scazuta ! Astfel , apar energii suplimentare care se canalizeaza in dispute pe forum si se ajunge ca unii sa fie raniti in orgolii !
Imi pare rau ! Sincer !
Zile bune tuturor !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

am fost "sschimbat"!!!!!dar se pare ca nu sant vizitator.....dar eu vreau sa imi schimb numele si sa ma cheme RUDOLF SCHMIDT!!!asa ca Dl Catalin...BITTE!!!! :D
Al dvs bebe944 :mrgreen:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ce este.era neplacut la intilniri,nu stiam numele celui cu care vorbesc,ca pe forum era "kikikuku" da,poate pentru uni le este rusine pentru numele pe care poarta...dar intrind intr-o comunitate,un lunru elementar de politete si bune maniere,este ca saluti si te prezinti. este o parere... (vorbesc eu de bune maniere ,care vorbesc urat si injur :D )
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
LILIANA DIACONESCU

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Domnule Cristian Steriopol,daca urmariti mai atent forumul,o sa constatati ca ca la sectiunea programului pe 2009 ,sunt deja propuneri inclusiv pe perioada de iarna:Vezi" SANIUS RASNOV",deci nu este perioada scazuta pentru activitatea cu rulota.Motivul renuntarii a unor colegi de a scrie pe acest forum si slaba activitate se datoreaza faptului ca se aduc in prim planul discutiilor,probleme false(neimplicarea in organizare de activitati,schimbari nik.......si tot felul de discutii contradictorii).Daca toti ne-am implica in organizarea de excursii, in diferite colturi ale tarii si am posta impresii si imagini de pe unde am fost,totul ar merge struna.Se pierd din ce in ce mai multi membri de pe forum si implicit din asociatie ,datorita unor ambitii personale si a celor ce consiliaza prost conducerea acestui forum,cu interesul de a-l distruge.
@ Dan Cilan,domnul Penca are dreptate.Rolul de avocat al acestui forum nu va prinde.Nu poti fi intelegator cu cei ce incalca anumite reguli.Regulile nu au fost incalcate de membrii ,ci de conducerea acestui forum.(Vorba romanului:legile sunt facute pentru a fi incalcate.) A-ti citat din regulament:
"Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. "
Bun,si atunci ce responsabilitati isi asuma administratorii si moderatorii?
Nedumerirea mea este ca atunci cand ne-am inscris in aceasta asociatie si pe acest forum ,nimeni nu a mentionat ca trebuie sa-ti afisezi identitatea.De ce tocmai acum?Cine si ce interese are?Atunci nu exista acelasi regulament?
Referirile dumneavoastra la legislatia privind dreptul de autor sunt puerile.Cititi mai cu atentie legea,si numai dupa aceea puteti sa va pronuntati in nume colectiv.
Domnule Cilan daca tot sunteti la zi cu regulamentul ,atunci poate puteti sa ne precizati de cand si cine a initiat aceasta discutie si care este scopul ei.Am vazut ca sunteti mai activ pe forum decat administratorii si moderatorii si de aceea mi-am permis sa va cer lamuriri.

La cat mai multe intalniri,
Liliana BV
Florian Mitra
Membru forum
17

Mesaj de Florian Mitra »

Stimabile cilan . Am spus la finalul mesajului ca nu doresc sa deranjez pe nimeni . Si puteti constata ca numele si prenumele meu sunt postate la semnatura . Doar reaua credinta v-a facut , dar sper sa ma însel , sa fiti ironic si incrâncenat în a lua apararea unei pozitii care nu este a tuturor . Asa cum mentiona mai sus o distinsa rulotista , cred ca ar trebui sa va canalizati eforturile si vointa în a face bine , în alta directie . De exemplu , puteti genera o discutie si cu privire la acel statut la care faceti referire si care , asa cum se întelege din unele discutii rezultate chiar ca urmare a postarilor dumneavoastra , trebuie modificat în unele locuri . Stiu ca nu este problema mea dar modul în care ati "izbucnit" , ma face sa cred ca în spatele acestor doleante ale dumneavoastra este si altceva .
M-am adresat dumneavoastra pentru ca v-ati arogat dreptul de a-mi raspunde , desi nu cred ca-l aveati . V-am gasit si pe alte forumuri de rulotisti si nu mi-ati dat impresia unei persoane care doreste respectarea întru totul a unui statut ci mai degraba vrea sa se simta bine singur sau în grup .
Si mai este ceva . Daca cineva se înscrie cu nume - prenume care nu este al lui si se accepta si aceasta idee , pentru ce toate aceste discutii ? Trebuie sa acceptati ca un rulotist poate sa intre pe acest forum dar nu poate fi obligat sa-si decline identitatea . Daca va dori si se va simti bine în mijlocul dumneavoastra , o va face si singur .
Fiecare e fauritorul propriului sau destin.
@florian_dia - opel astra 1,7 + burstner city
Scrie răspuns