Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La Cazacu am stat chiar sub partie , in parcarea de masini, s-a platit parcare pentru 2 masini si curent s-a tras de la inchirieri ATV. Aici la mica intelegere. Noaptea veneau baietii cu drifturile in parcare toata noaptea rasuna de masini si atv-uri dar ne-am obisnuit.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
cetatea Rasnov noaptea pe 27 dec..-14grade in aer...
(57.82 KiB) Descărcat de 2756 ori
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Va dorim sa petreceti Anul Nou la Rasnov cat mai frumos sa aveti zapada nu mai putina cat a fost de craciun si sa nu aveti temperaturile pe care le-am avut noi pe 28 dec. dimineata erau - 18 gr.....dar in rest a fost super..Va dorim la multi ani tuturor de pe acest forum.
(Rabindronath Tagore)
La multi ani @Colea ! super pozele si felicitari...noi nu am avut curajul tau...esti un adevarat rulotist !
Pupici de la Focsani pentru toata familia si sa aveti si un revelion de poveste !
Luminita si Puiu
Multumim din sufletlui Luminita si Puiu pentru urari.Va dorim si voua un An Nou fericit si sa ne intalnim cat mai des in 2009.
Despre curaj...ce sa spun vine de la sine si nici nu ne asteptam la asa vreme dar totusi a fost frumos si ai mei si acum spun ca nu sau saturat si ar vrea sa mai repetam aventura.Va pupam cu drag.La multi ani!!!!!
(Rabindronath Tagore)
(Rabindronath Tagore)
Ati facut un Craciun super.Azi am fost la Rasnov si cabanierul ne-a povestit prin ce peripeti ati trecut si constatarea a fost ca sunteti descendentii lui Yeti omul zapezii. :P Speram sa ne revedem sanatosi.
Liliana & Costi Bv
Am fost botezati cu adevarat ca rulotisti,peripetiile au fost placute si nu le vom uita.Ai mei nu doreau sa plece de acolo si la un moment ma gandeam sa las rulota si sa ma intorc de revelion,dar mam gandit ca daca vine Yeti cu adevarat pe acolo :D
Costi si Iliana va multumim inca odata pentru locatie ,a fost super si am cunoscut oameni deosebiti acolo pe D-ul Eugen,Traian si tot personalul de la cabana .
(Rabindronath Tagore)