Astazi sintem in data de 09.12.2008.La aceasta rubrica se pare ca nimeni nu este interesat sa participe,sa vina cu idei, cu alte cuvinte nimeni nu doreste sa faca propuneri,sa gaseasca o locatie, si sa petreaca revelionul in rulota.Nici membrii forumului nici asociatia.Nimeni nu vrea sa se implice,sa contribuie cu ceva nici macar cu o idee.Probabil ca daca era servita la tava o locatie, doritori erau destui iar meritul era binenteles al asociatiei.ATENTIE ! nu vreau sa aduc acuze sau sa jignesc pe cineva.Iar aduc in discutie semnatura lui Sergiu si din nou acelasi cuvant neimplicarea.
Din motivele enumerate mai sus imi retrag participarea de la acest eveniment,dar doresc totusi sa va spun ca voi petrece revelionul in rulota,alaturi de alti rulotisti si nerulotisti ....................dar de pe un alt FORUM. :!: unde am petrecut si 1 Decembrie si a fost o reusita.
Datorita certurilor care au loc acum la rubrica cafenea, si a motivelor spuse de mine in topicul ce l-am deschis, Dezamagit si lipsa de fair-play, si a altor certuri care din pacate au fost pe forum si la care in trecut interveneam, sa zicem ca impaciuitor,si a gastilor, si a evenimentului 1Decembrie care avut loc in trei locatii si ar fi trebuit sa se desfasoare cu toti membrii participanti in aceiasi locatie si altor motive dar pe care nu le mai enumar,datorita acestor motive activitatea mea pe forum se va apropia de ZERO si din acest motiv doresc sa fac acum urarile de LA MULTI ANI,tuturor rulotistilor,sa le un urez un an mai bun si multe iesiri reusite cu rulota,si cat mai putine certuri pe forum va doresc fratilor.
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE