Revelion 2009

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi Dronca

Re: Revelion 2009

Mesaj de Cristi Dronca »

Salut la toata lumea !
Astazi sintem in data de 09.12.2008.La aceasta rubrica se pare ca nimeni nu este interesat sa participe,sa vina cu idei, cu alte cuvinte nimeni nu doreste sa faca propuneri,sa gaseasca o locatie, si sa petreaca revelionul in rulota.Nici membrii forumului nici asociatia.Nimeni nu vrea sa se implice,sa contribuie cu ceva nici macar cu o idee.Probabil ca daca era servita la tava o locatie, doritori erau destui iar meritul era binenteles al asociatiei.ATENTIE ! nu vreau sa aduc acuze sau sa jignesc pe cineva.Iar aduc in discutie semnatura lui Sergiu si din nou acelasi cuvant neimplicarea.
Din motivele enumerate mai sus imi retrag participarea de la acest eveniment,dar doresc totusi sa va spun ca voi petrece revelionul in rulota,alaturi de alti rulotisti si nerulotisti ....................dar de pe un alt FORUM. :!: unde am petrecut si 1 Decembrie si a fost o reusita.
Datorita certurilor care au loc acum la rubrica cafenea, si a motivelor spuse de mine in topicul ce l-am deschis, Dezamagit si lipsa de fair-play, si a altor certuri care din pacate au fost pe forum si la care in trecut interveneam, sa zicem ca impaciuitor,si a gastilor, si a evenimentului 1Decembrie care avut loc in trei locatii si ar fi trebuit sa se desfasoare cu toti membrii participanti in aceiasi locatie si altor motive dar pe care nu le mai enumar,datorita acestor motive activitatea mea pe forum se va apropia de ZERO si din acest motiv doresc sa fac acum urarile de LA MULTI ANI,tuturor rulotistilor,sa le un urez un an mai bun si multe iesiri reusite cu rulota,si cat mai putine certuri pe forum va doresc fratilor.
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE :wink:
Ultima oară modificat 09 Dec 2008, 18:08 de către Cristi Dronca, modificat 1 dată în total.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Adevaratii rulotisti ai anului, nu sint cei care au facut cele mai multe iesiri, pentru ca le-a permis timpul si au bani ci cei care au facut ceva pt.toti rulotistii si anume: Domnul Petrescu pt. Murighiol si vreti nu vreti asta e, Costi si Lili Bv.si d-nul Radu Andron.Toata lauda pentru dansii, si sa ma scuze cei pe care nu i-am amintit,pt.ca mai sint cu siguranta si altii.Scuze de off-topic si gata cu postarile pe anul asta, ma banez singur. La multi ani !
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

mai merge cineva la Risnov
marius

Mesaj de marius »

CAND?
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

de craciun si revelion
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Daca vremea tine cu noi sper sa ajung la Rasnov pe 24/decembrie si voi sta acolo pina pe 28,astazi am vorbit cu D-l Butum(patronul) si a fost interesat daca mai vine cineva cu rulota...

Fiat Albea//Dethleffs newline.
0726161036/ Nasalciuc Nicolae
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
dana&liviu_ignat
Membru forum
16

Mesaj de dana&liviu_ignat »

aha am inteles deci facem revelionul2009 in Romania la Rasnov...Brasov
daniela & liviu ignat

LOGAN MCV 1.6 MPI SI ATAT
marius

Mesaj de marius »

este cineva de revelion la Rasnov?
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

si noi sumtem interesati de aceasta locatie de revelion si am vrea sa stim daca mai vine cineva cu rulota
marius

Mesaj de marius »

SALUT VIRGIL ,DAR LA PARTIA CAZACU AZUGA NU ESTI INTERESAT?
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

mai vine cineva cu rulota acolo
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Se poate pune rulota aproape de partie?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Încuiat