Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
din luna august a acestui an sunt posesorul unei autorulote noi pe care am achizitionat-o din germania. am facut deja un circuit in europa si sunt incantat de masina.
masina arata cam asa:
Ce sa zic ? Lucrul nou e...nou !
Sa o folositi sanatosi si sa va duca acolo unde vreti voi !
Bun venit intre rulotisti !
Asteptam sa o vedem de aproape si sa va cunoastem.
multumesc mult pentru urari!
masina are 4 locuri pe talon, beneficiaza de ultima motorizare de la ford - 2,2 tdci 140cp, tractiune fata, este dotata cu tempomat, comenzi la volan pentru rc si cb, 6 trepte de viteza. ca dotari beneficiaza de doua trape, pachet iarna, frigider (electric + gaz), aragaz cu 2 ochiuri, chiuveta, grup sanitar (lavoar, wc, dus), pat fix pentru 2 persoane, pat 1 persoana obtinut prin rabaterea mesei si reorientarea scaunelor din fata si foarte multe spatii de depozitare.
masina este model 2009. in germania am reusit sa o cumpar in august cu mari insistente si multe negocieri. la toti dealerii puteam comanda masina, dar livrarea se facea dupa februarie 2009.
am platit 38.000. euro, pretul afisat fiind de 38.980. masina avea 6 km la bord, am cumparat-o de la un dealer din localitatea sulzemoos, undeva intre munchen si ausburg.
am venit cu ea in tara si am fost surprins in mod placut de consumul inregistrat - 6,7l % conducand foarte lejer masina fiind in rodaj.
pe 17.08. am plecat in primul concediu cu masina. un mic circuit prin ungaria - austria - germania - franta (paris) - olanda - retur. masina a mers impecabil, am fost 5 persoane cu bagajul aferent si media de consum a fost de 8,3l %.
am inceput sa pun pe masina diverse accesorii: marchiza (la ausburg), dvd, monitor in loc de oglinda interioara cu camera video pentru spate, instalatie de satelit si multe alte maruntisuri.
astept sa ne vedem si sa ne cunoastem cu ocazia iesirilor in natura.
urmaresc cu nerabdare sa vad urmatoarele locatii unde se va pune de o intalnire.
Super, s-o stapaniti cu placere.
Vad ca gandesti bine, ai dor de duca daca circuitul facut asta vara a fost "un mic concediu", bravo si la mai mare.
Cum va descurcati cu spatiul, nu-i cam mica pentru 4-5 persoane?
Eu am fost asta vara sa-mi iau ceva si ma hotarasem pentru una mare, cu pat deasupra cabinei si caroserie marita. Asta cred ca se conduce mult mai usor decat cea mare dar spatiul ??? cum este, nu va calcati pe picioare seara, bagaje poti pune suficiente?
Te intreb pentru ca noi nu avem loc in rulota 2 adulti si 1 sau 2 copii.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
a fost un mic concediu, referindu-ma la timp, nu la distante. nu am avut la dispozitie decat 2 saptamani, cu alte ocazii am avut o luna la dispozitie.
domul marcu, cand m-am hotarat sa cumpar o astfel de masina, am tinut cont de faptul ca in general voi folosi masina doar eu cu sotia, copii s-au facut mari si rar ii mai avem cu noi. acum fiind prima iesire cu masina s-au oferit sa mearga si ei.
cu spatiul nu au fost probleme decat la inceput (2-3 zile), pana s-au invatat miscarile optime in spatiul respectiv.
nu am suferit din lipsa de spatiu. am fost 5 persoane care practic am dormit 3 in masina si 2 in cort, datorita marchizei, chiar nu am avut probleme cu spatiul. locurile de bagaje, sunt f. multe inclusiv portbagajul - spatiul de sub patul dublu din spatele masinii.