Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumos!Am (re)vazut in pozele tale locuri in care am fost,dar ,mai interesant a fost,pentru mine sa vad locurile in care mi-as dori sa ajung: Praga,Cracovia,Dresda....
Gabi , nu le putem vizita pe toate intr-o singura vara nu-i asa ? Ai timp sa vezi locurile vizitate de mine concediile viitoare.De exemplu , eu i-mi doresc foarte mult , la vara sa fac un circuit al Scandinaviei dupa ce am vazut pozele lui @maurice( George Marcu ).
Din lipsa de timp am intrerupt serialul.Continuare.........
Intr-o zi am fost sa vizitam Valencia oras cu istorie zbuciumata.Fondat de romani în anul 137 î.Hr , mai tarziu a fost sub ocupatie maura timp de cateva sute de ani ( lucru care se vede si in arhitectura dominanta a orasului )Rodrigo DÃÂaz de Vivar supranumit "El Cid" a recucerit pentru prima data Valencia pe 15 iunie 1094, si a transformat cele noua moschei în biserici !Dupa moartea lui , maurii au recucerit orasul pana in 1238 cand Regele Jaime I Cuceritorul, regele Aragonului, cu o armata compusa din francezi, englezi, germani si italieni, a asediat Valencia fortand capitularea maurilor. Am vizitat atat orasul vechi cat si renumitul complex arhitectural "Orasul stiintelor si artelor"
Orasul stiintelor si al artelor.
Arhitectul care si-a pus amprenta asupra acestui loc este Santiago Calatrava. Acesta a îndraznit sa realizeze cele mai interesante si originale creatii din lume, de aceea este numit si Orasul Stiintelor si Artelor.Acelasi arhitect are lucrari celebre cum ar fi aeroportul din Lyon , Complexul Olimpic din Atena , Universitatea din Zurich etc.( mai multe despre el aflati aici : http://www.calatrava.com/ )
Povesteste-ne putin si exemplifica-ne cu ceva imagini si despre locurile in care ai campat. Povesteai despre avantajul camperului,acela de a se parca oriunde si....dezavantajul rulotei,de asta data ... de a campa numai in campinguri. Sa iei laptopul la Gyula de Revelion. Mai mult ca sigur aduce Peti video-proiectorul si....ne desfatam!!! :D