Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu nici nu concep sa fac revelionul in alta parte decat in rulota,cred ca pe undeva pe la munte. Cu totii am facut revelioane pe la prieteni ,pe la restaurante,la rude sau acasa dar inca nici unul in rulota,anul asta va fi primul cu siguranta.Ma gandesc la asta inca din vara, cred ca fi ceva super pt.ca este ceva nou,inedit pt.mine,si inafara de conditii meteo nefavorabile nu vad nici un alt impediment.Am vazut pozele colegilor nostri ,care au facut revelionul pe partia Azuga ,imediat cum le-au postat si recunosc ca am fost putin invidios .
Cred ca pentru o mai buna organizare a topicului,si pt. evitarea unei harababuri ce cu siguranta va apare atunci cand ne vom apropia calendaristic de evenimentul cu pricina,datorita postarilor foarte multe,ar trebui facuta o diferentIere si anume:
REVELION 2009 IN STRAINATATE SI REVELION 2009 IN TARA .,altfel va iesi un ghiveci din topicul asta de nu o sa ne mai intelegem care cine ce si cum.Poate ne ajuta d-ni moderatori.
Pana atunci gasiti locatii, dezbateti si faceti lista :lol:
eu sunt nou in club si as fi interesat de acest revelion. daca si vremea va fi de partea noastra, cred ca va fi o petrecere pe cinste.
Astept ca cei cu experienta sa faca porpuneri.
cu stima Cristi.
Salut Cristi si bine ai venit !
Pe masura ce ne vom apropia de luna Decembrie vor veni si inscrierile numeroase pentru revelion si binenteles propuneri pt.diferitele locatii.Daca vei dori sa faci o iesire cu rulota cu membrii clubului pana atunci,vei mai avea cel putin doua ocazii,Cheia si 1 Decembrie .Urmareste forumul si daca ai nelamuriri nu ezita sa intrebi.Numai bine !
Va multumesc pentru urarile de bun venit.
Cred ca daca vom fi un club in adevaratul sens al cuvantului, vom reusi sa facem si in aceasta minunata tara ce au reusit si ceilalti cetateni ai europei.
Va doresc si imi doresc sa avem parte de vacante placute si amintiri de neuitat.
Cristi.