Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O iesire super reusita, desi pentru unii dintre noi cam scurta... Oameni minunati cu care este o reala placere sa te revezi oricand...Multumim inimosilor organizatori pentru implicarea in cele mai mici detalii, cat despre participanti o sa las pozele sa vorbeasca.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
A fost o intalnire reusita...dar cred ca prea scurta; organizatorii...ce sa mai spun NO COMENT ...Felicitari!!!!!!
S-a demonstrat inca o data ca moldovenii sunt oameni primitori si inimosi si regret ca nu sunt mai multe iesiri de acest gen in zona; pozele nu pot reda fericirea si multumirea din sufletele noastre
Am avut onoarea sa cunostem nistem familii deosebite si am avut niste vecini...SUPER!!!
Asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire dar pana atunci multi pupici din partea noastra tuturor celor pe care i-am cunoscut !
Salutare tuturor!
Ne-am revenit dupa lungul drum spre casa si am reusit sa selectam si noi cateva poze.... pe care le oferim cu prietenie, respect si multa modestie..... :D :D :D
Totul a fost la superlativ!!!!!!!!!!!! In special organizarea pentru care multumim in mod deosebit domnilor Andron, Preda si Gheorghita.....drept pentru care..... "I'll be back!" (cu siguranta nu singur :P )
Noi organizatorii va multumim pentru aprecierile facute si consideram ca impreuna am reusit un lucru frumos . Asteptam din tot sufletul sa ne reintalnim si noua sa ni se mai alature si altii ca nu au putut veni la Oglinzi .