Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
o iesire de neuitat, multumim organizatorilor ... si mai vrem pozeeee; noi suntem inca la Oglinzi , baietii asteapta "blondele" iar fetele le asteapta la iesire pe blonde...prietenii stiu de ce!!!! :)
Dupa 8 ore de condus prin ceata aproape pe bajbaite (si sper ca au ajuns si ceilalti bine si sanatosi pe la casele lor), dar cu amintiri placute pentru care tin sa le multumesc organizatorilor D-lor Radu Andron, Nicu Preda ,Gheorghe Gheorghita (Ion Creanga) niste oameni deosebiti si plini de bunatate. Am ajuns sa fiu,, botezat,, si eu in rulotist. Asa ceva nu se uita mai ales bubuitura..... baetii stiu de ce. Ii salutam pe toti pe care i-am cunoscut si ii invidiem pe cei care se mai afla la OGLINZI.
Fiat Albea//Dethleffs Newline.
0726161036
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Cu ocazia zilei noastre nationale si a implinirii a 2 ani de existenta a Asociatiei CLUBRV-RO va doresc tuturor rulotistilor români, multa sanatate si cat mai multe excursii reusite.
LA MULTI ANI!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com