Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
.Incerc sa fac o precizare pe care o cred bine venita: in lista cu participanti, postata nu am inclus nici un echipaj din partea locului , plus sau minus 120 Km,( tot din partea locului se numeste), considerand ca se subantelege faptul ca vom fi prezenti cu totii, macar avand rolul de gazde. Ma simt totusi obligat fata de cei care vin la Oglinzi si strabat atatia Km peste MUNTI SI VAI ( ca-n povestile lui “Creangaâ€Â) sa le comunic faptul ca vor fi si patru echipaje din partea de est a muntilor , fam .Radu si Mihaela Andron, fam. Nicu si Ramona Preda, fam. Gheorghe si Ligia Gheorghita si fam. Gabriel si Mihaela Gheorghita.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
e posibil sa vin fara rulota in cazul in care nu reusesc sa-mi repar o mica problema legata de puntea rulotei asa ca ii rog pe organizatori sa mai faca o rezervare pentru o camera fam vilcu din tecuci
Buna ziua .
Va rog sa ma scuzati ca pana la acest moment nu am reusit sa intru in legatura cu dvs. asta datorita unor probleme de serviciu care nu au suferit amanare .
Astazi am citit toate mesajele de pe forum si ma bucur foarte mult de interesul acordat acestei intalniri .
Sa stiti ca in zona nu sunt magazine tip Metro , Carrefour etc. dar existta trei magazine mari si o piata bine aprovizionata care pot satisface orice nevoie .
Cu incarcatul buteliilor nu este nici o problema eu sunt posesorul unor dispozitive de adaptare care pot rezolva toate problemele la acest capitol .
La fata locului se vor aplasa trei locuri pentru cuplare la energie electrica cu cate trei prize multiple asa ca si aceasta probleme este rezolvata din acest loc se pot incarca si rezervoarele pentru rulote .
Pentru WC se pot folosi cele din interiorul taberei , exista si unul exterior pentru descarcatul toaletelor de la rulote .
Spatiul de cazare este prevazut cu iluminat exterior pe tim de noapte .
Ca numar de camere sunt rezervate opt camere cu cate 2 si trei paturi iar la nevoie putem face unele mici suplimentari ( chiar si pentru soacre ) .
Afara exista un gratar pentru mici confectionat corespunzator , lemne se gasesc la fata locului iar carbunii pot fi cumparati din oras nu merita carati pe drum .
La bucatarie se gasesc vase si cele nesare pentru preparatul unor alimente , pentru incalzire se foloseste o centrala termica pelemne iar la bucatarie GPL din butelie , mare.
Semnal telefonic au toate retelele telefonice iar in tabara exista si un telefon fix cu fax pentru urgente .
Pentru cei care ajung in Tg. Neamt si considera ca au nevoie de ajutorul meu in orice moment ma pot apela la tel. 0747/275441 pentru a gasi mai mai usor locatia .
Daca mai sunt si alte neclaritati va rugam sa le treceti pe forum pentru ca noi sa va putem raspunde.
Va dorim drum bun si va asteptam in zona .Mult succes celorcare se afla la prima calatorie de acest gen.
Buna seara tuturor membrilor CLUBRV-RO
Numele meu este Gheorghe Gheorghita sunt un rulotist foarte vechi , dar pana nu de mult timp solitar, in Romania neexistind la acea vreme ideea de asociere a celor care indragesc sau mai bine zis sunt pasionati ( chear bolnavi…) de ceea ce numim rulotism. Am inceput cu tandemul auto Dacia 1100 si R.P.A. (in traducere s-ar numi “remorca plianta autoâ€Â) cu dotarile necesare , minime facute de mine. Ma bucur de existenta clubului si ii doresc viata cat mai lunga.
In acest moment fac parte din grupul care incearca organizarea intalnirii de la Oglinzi, demarata in urma solicitarii clubului de a propune o locatie care sa ofere anume conditii necesare desfasurarii intilnirii dorite, la 1 dec.
Am descoperit in aceasta seara, ca purtatorul nostrum de cuvant si organizator dl. Radu Andron sau dl.Nicu Preda gazda in adevaratul sens al cuvantului, nu se afla pe forum si ma simt obligat sa raspund eu la intrebarile dumneavoastra.
Domnule Petru Cracana asa cum au mai spus si colegii, in statiunea Oglinzi nu exista nici un fel de limitare a numarului de participanti , spatiul de campare este generos si poate gazdui un numar intre 30 si 50 de rulote. Sunteti bine veniti cu intrea familie si sa ne vedem sanatosi.
Gheorghita
Ultima oară modificat 18 Noi 2008, 08:47 de către Gheorghe Gheorghita, modificat 1 dată în total.
Va salut cu respect pe toti participantii inscrisi si cei care se vor inscrie la intilnirea
rulotistilor de la 1 Decembrie 2008 Statiunea Oglinzi -Tg.Neamt!
Ma simt din nou obligat sa reactualizez lista cu participantii inscrisi si as mai avea o rugaminte:
acei participanti care nu au trimis numarul de persoane ce fac parte din echipaj,sa confirme acest lucru
daca se poate si eventual si data sosirii.
Va multumesc si sa auzim de bine!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Cu parere de rau trebuie sa va anuntam ca nu mai putem participa la intilnirea din 1 dec 2008 deoarece lucram. Va dorim distractie placuta .Ne pare foarte rau ca nu putem fi impreuna.