Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru izolarea bazinului de apa exterior recomand utilizarea materialelor de genul izopren sau poliflex care se pot gasi la magazinele cu articole de sport sub forma de saltele de plaja de 2x0,5m. Sunt bune izolatoare, se prelucreaza usor, pot fi lipite cu prenadez sau cu scotch dublu adeziv pe rezervoare , nu se imbiba cu apa.
In cazul in care nu doriti ca izolatia sa fie permanenta se poate lipi la incheieturi cu banda adeziva tip Duck tape.
Si polistirenul extrudat este o solutie, dar ocupa ceva mai mult loc.
Pentru camparea in locuri unde aveti 220V, puteti introduce in rezervor un incalzitor de acvariu de 60-100w care va mentine apa peste temperatura de inghet. Va trebui sa aveti grija totusi ca incalzitorul sa fie pozitionat orizontal pe fundul rezervorului si sa fie in permanenta acoperit de apa (sa nu functioneze "pe sec" )
Succes !
Gasesti la depozitele de materiale de constructii. Se gaseste la val (se ia la metru) sau la foaie de anumite dimensiuni. Fa-ti socoteala cât îti trebuie, ce dimensiuni, ca sa stii ce sa iei.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cine are Trumavent... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cealalta solutie, data de Eugen, poate fi completata cu o rezistenta electrica de mica putere care sa mentina temperatura apei peste temperatura de inghet, asa cum spunea si Sandu.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Raspuns simplu: Ba da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Exista fabricanti de rulote "de iarna": Solifer, Polar, Kabe. Preturile sunt destul de mari, dar merita sa cauti. Intr-adevar, dispar acele probleme, insa apar altele, deoarece sistemul de incalzire este cu o centrala termica si cu radiatoare cu antigel. Automatizarea centralei este destul de scumpa daca se strica si nu poate fi reparata aici (un coleg de pe forum a avut probleme de acest fel si, din cate stiu eu, rezolvarea a durat ceva timp...). Alte probleme cred ca ar trebui sa le semnaleze colegii din Club care au aceste marci de rulote. Eu atat ma pricep sa spun :oops:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Stefan Iuga scrie:Cred ca cea mai buna solutie este : 1) izolatie, 2) gaurit peretele despartitor + o iesire de la trumavent.
Revin cu poze la rubrica TEHNIC.
Solutia 2 este eficinta, dar in acelasi timp este si periculoasa in cazul unor pierderi de gaze. Problema se rezolva prin montarea unor supape de sens sau opturarea gaurilor in momentul in care nu se foloseste truma...