Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asta e doar o impresie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Durerile de cap vor apare cand veti dori sa treceti printr-un loc mai putin inalt decat inaltimea autorulotei.... :shock: :shock:
Lasand glumele la locul lor, desigur ca fiecare categorie de vehicul recreational are avantajele si dezavantajele sale. Depinde de fiecare dintre noi sa cunoastem avantajele si sa le folosim benefic, dar sa cunoastem si dezavantajele pentru a evita situatiile neplacute.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Desi imi plac f.f. mult camperele, pe mine personal, cel mai mult ma incinta volumul taxelor care se platesc anual dupa o rulota, 6 ron impozit + 62 Ron asiguarea pe un an. (efectul e clar, numai de "placebo", dar suficient sa-mi calmeze orice durere de cap)
Mai important decât suma platita este cât de seriosi sunt într-un caz de ... Doamne fereste!
Vorba italianului "Non importa la carozzeria, il motore"!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Mai important este ca cel din culpa caruia se intampla evenimentul (sa nu fie niciodata rulotistul!!!!) sa fie asigurat la o firma serioasa! Din pacate aproape nici un asigurator nu stie cum si ce sa despagubeasca la o rulota (autorulota) avariata din culpa altui conducator. La noi nu am auzit inca de cazuri dar pe forumul vecinilor am citit cateva cazuri de a dreptul hilare, gen: cum sa plateasca WC si rezervor distrus(odata cu coltul masinii)...sau au admis reparatia tablei exterioare, nu inlocuirea sandviciului complect...si alte asemenea bazaconii. Asiguratorii au o singura grija majora: sa-ti scoata cat mai multi bani din buzunar si sa te despagubeasca cat mai putin!
Iata cel putin un motiv de a intreprinde demersuri oficiale catre asiguratori si nu numai...
Problemele care sunt sau pot aparea le stiu doar rulotistii, camperistii, caravanistii! Ele trebuiesc riguros argumentate si trimise catre cei care pot schimba lucrurile. Desi nu mai cotizez, poate cineva se va gandi ca am avut o idee buna... :) WE placut tuturor!
Am reusit sa fim botezati ca rulotisti in doua iesiri de la Targu Neamt si Rasnov(1decembrie si craciunul),
a fost ceva de vis.A meritat investitia ,nu regret me-am indeplenit un vis si am reusit sa molipsesc de microbul rulotizmului mai multi prieteni care deja isi cauta rulote.Am promis la inceputul topicului poze cu rulota,atasezi cateva.
Asteptam cu nerabdare sa dea coltul erbii ca sa iesim si sa ne intalnim...
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)