Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dupa aproape un an de cind urmarim acest forum, ne-am hotarit sa intram si noi in rindul familiei rulotistilor.
Cu toate ca niciunul din membrii familiei nu a pus piciorul in vreo rulota, iar eu nu am tras niciodata ceva agatat de masina, impreuna cu sotia si cu fetita noastra am plecat in Olanda sa cumparam o casuta "la purtator". A fost o adevarata aventura (placuta)...Oricum am gasit ceva care a fost pe placul intregii familii.
Rulotica este Chateau LaCar 395, an de fabricatie 1996, MMA 1250 Kg.
Este dotata cu urmatoarele:
- aragaz,
- frigider 12V, 220V, gaz,
- chiuveta bucatarie si baie,
- aragaz inox
- WC chimic Thetford cu caseta exterior,
- boiler electric,
- Trumatic,
- incalzire suplimentara electrica
- senzor gaz
- antena radio
- filtru de apa,
- carlig cu stabilizator AL-KO
- Suport ptr. 2 biciclete,
- Cort Isabella,
- 2 butelii mici,
- rezervor pentru apa reziduala,
- Cablu electric de 40 m,
- Plase de tinari la toate geamurile si la usa
- Jaluzele la toate geamurile,
- 3 trape pentru aerisire,
- roata de rezerva + cric
- antifurt la cupla,
- antifurt la usa care are si rol de punct de sprijin la urcarea in rulota
Intre timp a primit si o noua mocheta, un mic televizor, un radio, un invertor de 300 w si un generator Kipor 1000. Urmeaza antena satelit si un mic DVD.
Alaturat am sa incerc sa atasez citeva poze (Din pacate rulota este cam murdara pe exterior. Nu am posibilitatea de a o spala in spatiul unde o am acum, dar este o chestie temporara)
Ultima oară modificat 14 Noi 2008, 20:52 de către Cristian Calin, modificat de 2 ori în total.
Faina rulota! Sa aveti parte numai de bucurii cu ea!
Cum a fost drumul? In cat timp ai venit? Cat a costat? Carligul l-ai pus acolo?
Pun atatea intrebari deoarece si eu vreau sa merg prin martie sa-mi cumpar una.
ÃŽn sfarsit, aveti ce v-ati dorit! Va fi prima iubire si n-o s-o uitati usor.
S-aveti grija de ea si s-o scoateti la plimbare de câte ori sunteti invitati! :lol:
Drumuri bune! Sa ne revedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
bravo si s-o plimbati sanatosi, eu va felicit mai mult ca si eu am chateau chiara 430 si stiu ca sunt f bune, poate ne vedem pe 1 decembrie la oglinzi :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Pretul afisat a fost de 5.200 Euro, dar eu am mai putut negocia. Nu foarte mult dar pot considera ca am fost norocos deoarece in parcurile de rulote nu se practica negocierea.
Oricum, olandezii sunt persoane foarte amabile si fac tot ce pot sa te simti bine.
Cele bune,
Daca doresti informatii suplimentare poti sa ma contactezi si pe telefon sau PM
iti recomand ceva in loc de kipor 1000: http://ruris.ro/generatoare_de_curent.html
1100 lei, sau cel de jos 350 lei, cel de 1100 e in 4 timpi si are autonomie de 6-8 ore, insonorizat
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Drumul.
Avind in vedere ca esti din Timisoara poti considera ca 75% din drum l-ai facut. Adevarul este ca cel mai greu este traversarea frumoasei noastre tarisoare. Vei fi lipsit de multe senzatii tari, senzatii pe care le-am simtit din plin pe traseul Tulcea - Arad pe care l-am facut in 2 zile.
Durata la intoarcere.
Consider ca poti sa ajungi in tara in 2-3 zile, in functie de cum esti obisnuit cu invirtitul "covrigului".
Eu am mai zabovit pe drum. La dus am tras tare de masina. La intoarcere am stat 1 noapte in Munchen, 1 noapte in Frankfurt si 4 nopti in Viena. Tariful nu a depasit 25 Euro pe noapte. A fost foarte convenabil.
Pretul.
L-am postat anterior.
Cirligul l-am montat la reprezentanta, masina fiind in garantie.
Cele bune,
Daca doresti informatii suplimentare poti sa ma contactezi si pe telefon sau PM
Serpescu Gheorghe scrie:iti recomand ceva in loc de kipor 1000: http://ruris.ro/generatoare_de_curent.html
1100 lei, sau cel de jos 350 lei, cel de 1100 e in 4 timpi si are autonomie de 6-8 ore, insonorizat
Generatorul l-am cumparat deja.
Alegerea am facut-o avind la baza parerea altor colegi rulotisti care au asa ceva. Documentindu-ma si pe site-uri de rulotisti din USA am constatat ca foarte multi au asa ceva pe linga rulota, cei drept de putere mai mare. De ex. pe un site erau 96 de pagini pe subiectul generator Kipor, iar parerile erau in proportie de 90% favorabile acestiu tip de generator.
Repet. Inca nu l-am folosit. Sper sa nu mi se insele asteptarile.
Ultima oară modificat 12 Noi 2008, 21:21 de către Cristian Calin, modificat de 2 ori în total.