Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
parpaneata

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de parpaneata »

Bati campiiiiii! :lol: Intr-un tarziu m-ai convins ca asa e! :lol: Mi-este mai lehamite ca tieeeee!!! :lol: Sic!!! :lol: Imptent=neputincios....."isi exprima impotenta pe forum"=isi arata neputinta de a exprima ceva.....mai traduc? Inca odata.....bati campiii! Asta e buna la lehamitea pe care o ai!!! :lol:
Acum....injura-ma! :D
Hai sa scriem pe chat ca e mai multa distractie! :lol:
Oprea Octavian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Iun 1967

Mesaj de Oprea Octavian »

[quote="andi simionescu]
Fa o pauza mai prelungita.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Va salut domnule Simionescu. Ma vad nevoit sa fac unele precizari referitoare la postul dvs.Este foarte adevarat ca am facut o aluzie mai putin potrivita dar asta datorita faptului ca acest domn Florin a adus jigniri gratuite tuturor membrilor clubului.Club din care acum faceti si.dvs.parte,si nu am facut altceva decat sa iau atitudine impotriva unui element ca altfel nu il pot numi pe acest Florin care nu a contribuit la activitatea clubului decit cu jigniri.Daca dansul avea ceva de impartit cu cineva ii trimitea un mesaj pe pm si nu ne improsca cu noroi pe toti de ce ? Ce rau i-am facut sa ne jigneasca ? Eu am fost sa zicem tapul ispasitor pt.ca am sarit in apararea tuturor colegilor de pe forum.Probabil ca din acest motiv nu am fost pedepsit de moderatori,pentru ca intentiile mele nu au fost de atac ci de aparare sau poate de pedeapsa.
Ma mira foarte mult reactia dvs. atunci cand toti membrii clubului au fost jigniti nu v-ati logat imediat sa luati atitudine impotriva unuia care a improscat cu noroi pe toti, in schimb o faceti acum pt. ai lua apararea.Oare asta ce vrea sa fie ?
Sa stiti ca m-am simtit jignit de postul lui Florin si din acest motiv am reactionat, eu nu ma las calcat in picioare, batjocorit si terfelit in mod gratuit si am obiceiul sa reactionez .Va rog sa continuam discutiile pe pm .
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

@ Cristi Irimescu
Si eu cred ca @ florin este tot una cu @andi. Prea are memoria buna , a retinut pasaje intregi din postarea stearsa! :mrgreen:
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Oprea Octavian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Iun 1967

Cristale

Mesaj de Oprea Octavian »

Se prea poate dar pina admin nu ne va confirma...Nu putem sa ne pronuntam....
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Imagine
Fac probe de copiat smiley.Uite ca merge !
Imagine
Imagine
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Nu imi mai functioneaza :frigiderul pe gaz,apa la bucatarie,truma,si aragazul cu toate ca am gaz in butelii si curent in baterie. Hai sa va vad daca stiti motivul,nu glumesc............sau hai sa vi-l spun UN NENOROCIT DE SOARECE :twisted: mi-a distrus instalatia electrica asa ca luati masuri sa nu patiti ca mine.Problema e ca inca nu l-am gasit inca asa ca voi fi nevoit sa pun 2-3- curse pt.soareci sau sa inchid pt.2 zile 3-4 pisici in rulota :shock: :lol: :lol:
Am scris aici pt. ca la probleme tehnice nu am gasit rubrica pt.soareci ,mausi si alte deastea. :lol:
Ma ia groaza cand ma gandesc cat am de demontat de montat si de inlocuit fire.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pai daca-ti pui avataruri cu.....soareci rapizi.....de aia! :lol:
Cristian Calin
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Calin »

Asta chiar este culmea ironiei !!!
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395

E-mail:
calincristian.ro@gmail.com
calincristian_ro@yahoo.com
Telefon mobil:
0720.220.809
Cristi Dronca

Cristale 1

Mesaj de Cristi Dronca »

La asta chiar ca nu m-am gandit. :roll: ..............da si voi sa puneti sare pe rana, sa va amuzati de necazul omului :lol: :lol: Auziti da lasati ca o sa-mi pun ca avatar o pisica eventual pe motanul Tom ..........o fi bine,sau cine stie ce o sa mai patesc :lol: :lol:
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Am prins 2 soricei mici mici de tot dar......................m-am hotarat sa inchiriez pisica,pisici, motanei are cineva pisicute de inchiriat :?: Auziti da nu d-alea care se inchiriaza cu ora :lol: :lol: :lol:
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Aha, deci vrei pisicute, nu pussy...cute ! :lol: :lol: :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
Încuiat