Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Foarte frumos dar unde mai exact...ce retraiesc acuma....eu am trait cam 6 ani in Avram-Iancu ..stii de la campeni vidra av-iancu (ariesu mic)superb....ce peisaje ce oameni ce caracter ..adevarati crestini.......traiasca ardealul
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Traseul a fost: Cluj-Turda-Baia de Aries-Campeni-Albac-Horea-Poiana Horea-Belis-Marisel-Gilau- Cluj. Drumul in general acceptabil cu exceptia pasului Horea-Belis, unde peste 30 km este pavat cu piatra mare de rau...dar stiam dinainte asa ca nu am fost stresat deloc. Incetuca-incetuca am trecut muntii, iar piesajul mirific a facut sa nu ne pese de zdruncinaturi !
Dan Cilan scrie:Vad ca-ti place lacul Fantanele , este a doua oara anul asta cand mergi pe-acolo!
:lol: De ani buni tot voiam sa ajungem prin zona...apoi dupa ce ai descris acel loc frumos la iesirea din Belis catre Balcesti ne-am dus...si acum ne-am intors! Am incercat sa ajungem prin Balcesti si la coada lacului, dar dupa cativa Km am dat pe o zona de serpentine de o portiune cu noroi argilos...sleauri adanci si imi era frica ca la urcare ma impotmolesc (atelajul meu are 3,5t si tractiune fata :roll: ) asa ca am transpirat copios pana am intors masina lunga de 6,5m pe un drum de 3m....Iar la intoarcere ne-am zis sa nu mergem tot prin Marisel ci sa ne intoarcem prin Maguri-Racatau-Somesu Rece dar am dat de acelasi stil de drum pavat cu bolovani ca pe la Poiana Horea asa ca am renuntat urgent si ne-am intors pe drumul cunoscut.
La iesirea din Balcesti dupa vreo 500 metri drumul se bifurca : inainte se merge spre Dealu Botii si numai cu tractorul se poate merge, dar in stanga pe langa bariera se poate ajunge la lac ( este gresit spus "coada lacului" deoarece acolo esti exact la jumatatea lacului .Daca te uiti pe site-ul meu http://fantanele-belis.ro/ este vorba de punctul nr.11 )