Calatorii prin munti, Nord Italia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cosmin_rxn

Calatorii prin munti, Nord Italia

Mesaj de Cosmin_rxn »

O sa adaug niste poze din calatoriile mele prin muntii Italiei, din locuri de care am ramas placut impresionat.
In momentul in care scriu mesajul nu ma simt un narator inascut , asa ca voi posta la repezeala iar daca va place voi dezvolta ulterior.

Imaginile sunt din Vall D'Aosta - Torino - Italia, un parc national protejat.
In general sunt foarte multi turisti cu rulote, camper etc iar conditiile in campin sunt din punctul meu de vedere foarte placute.
Chiar daca nu am campat, am fost cel putin interesat de conditile de campare pentru viitoare excursii.
Valea este atat de mare si are atat de multe locuri de vizitat incat la un moment dat nu stii incotro sa te indrepti.
Au strazi asfaltate bune chiar si la 3 mii m .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Imi cer scuze de la Admin daca am exsagerat cu pozele.
tarzan

Re: Calatorii prin munti, Nord Italia

Mesaj de tarzan »

Superb, si la noi sunt cam la fel, doar ca sunt mai multi copaci si drumuri mai proaste. :evil:
Cosmin_rxn

Re: Calatorii prin munti, Nord Italia

Mesaj de Cosmin_rxn »

tarzan scrie:Superb, si la noi sunt cam la fel, doar ca sunt mai multi copaci si drumuri mai proaste. :evil:
DAca mi-a placut ceva in mod deosebit la ei a fost faptul ca stiu sa puna in valoare ceea ce au si sa atraga turisti.
Am fost prin creierul muntilor unde nici nu visam sa ajung cu masina.
La noi te simti in creierul muntilor prin orase :)
Scrie răspuns