Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumin pentru toate: organizare,bors de peste,peste prajit,saramura,pastrama,varza cu iedut . :D
Ai inima mare NENE :D :D :D .Sa ne traiesti si sa mai faci!
EUGEN MULTUMIM! Desi am avut de facut 630 km pana in Delta, nu regret nici o clipa momentul in care m-am hotarat sa plec la drum. Dupa 12 ore de condus am ajuns joi la 6 dimineata. Am reintalnit "vechi" prieteni... De ce spun vechi? Pentru ca exact acum un an, inaintea intalnirea de la Isaccea ne-am cumparat rulota si am intrat in marea familie a ClubRv. Anul a trecut repede, cei 8000 km facuti in 18 iesiri la fel de repede. In decursul acestui an am cunoscut niste oameni minunati, adevarati prieteni, de care ne despart sute de kilometri dar asta nu conteaza, cand e vorba de a ne intalni, ne luam carutele si la drum :) Asa a fost si la Murighiol. Peisaj superb, vreme excelenta, participanti alesi! Si un lucru m-a bucurat in special... sa vad rulotisti, camperisti care acum un an au inceput sa aiba divergente, la Murighiol au fost iarasi impreuna chiar si langa focul de tabara
si nu numai !!! Bravo baieti. Asa ca inevitabil am devenit membru asociat :)
Si eu vreau sa multumesc celor care au contribuit la organizarea acestei intilniri si nu in ultimul rand tuturor participantilor fara de care aceasta intilnire nu ar fi fost un asa mare succes,a fost o incantare sa poti vedea un numar asa mare de rulote.
M-am simtit nemaipomenit de bine ,mi-am facut noi prieteni,am facut o plimbare cu barca si o partida de pescuit de vis.am petrecut in fiecare seara pana aproape de orele diminetii.A fost o atmosfera deosebita, superba.
VA MULTUMESC TUTUROR.
multumiri organizatorilor si celor prezenti deoarece fiind nou in bransa am avut sansa sa cunosc multa lume minunata si sunt fericit ca am intrat intr-un club minunat
Vreau sa multumesc si eu organizatorilor din Isaccea , ne-am simtit foarte bine , a fost o iesire extraordinara si a meritat fiecare kilometru ( aici citez pe cineva care a fost la "baloane" ,nu spui cine , la Mustang) din cei 809 pe care i-am facut ( doar cristiboss din Timisoara m-a depasit cu 850).
Pun si cateva poze....
Simt nevoia sa adaug si eu ceva:a fost prima iesire cu rulota si a fost excelent pt familia mea!Clar ca o sa caut in continuare orice ocazie ca sa retraiesc asemenea iesiri in natura ,si sincer acum imi pare rau ca nu primavara este sezonul care urmeaza!Am intilnit la Murighiol o stare de spirit si oameni extraordinari(trecind peste faptul ca la un moment dat am simtit parca o anumita incordare,la nivel de tabara,n-as putea sa o punctez si nici" nu ma doare capul "deocamdata de asta),si as vrea in primul rind sa-l mentionez pe Florin Lupu,al carui entuziasm il admir (si nu numai pt ca a venit cu fetita lui de doar 2 luni!)si fara de care cred ca pina la urma,dat lipsei mele de experienta cred ca nici nu mi-as fi "intelenit "caruta,Catalin Carata (pe care m-am si grabit sa-l trec la rubrica prieteni din forum)care a fost f. atent la felul cum incerc sa-mi rezolv inerentele probleme de inceput si intelegere a "fenomenului campare cu rulota",si nu in ultimul rind Vali,care s-a oferit la plecare sa ma sprijine in caz ca as fi avut probleme pe drumul de intoarcere("prietenii stiu de ce").Toata stima pt dl. Petrescu ,pe care de altfel am avut onoarea sa-l cunosc de ceva timp prin prisma activitatii mele in Isaccea,si dl.Mironov,pe care pt prima oara am avut ocazia sa-l admir cum "intinde "acordeonul,si sincer m-a impresionat!Despre ceilalti ,ce sa zic ,sper sa dea D-zeu sa ne mai intilnim si sa reusesc sa ma fac placut si sa ma integrez in minunatul vostru "cerc".Sa auzim de bine!
In continuare as vrea sa postez niste poze si sper sa reusesc.