Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ce-mi mai sfaraie calcaile si mie!Am dat de gust ,"prima data si-ntaia oara"la Murighiol ,si acum nu mai am astimpar,dar...exista si-un dar,mai intai sa-mi iau E-ul,si mai dureaza...Petrecere frumoasa tuturor ,"where ever you are"!
Da,cu masina cu care am fost (in teste)era de 2750 kg MMA,iar rulota o am de 11oo kg MMA...Din entuziasm si nerabdare am omis aspectul ca de fapt eram complet in afara legii;nici nu stiu cum am ajuns dum. seara acasa!Si cit de relaxat si cu" pieptul scos afara" am mers la dus!
Bun venit printre noi Anne ! Felicitari pentru "E-ul" sotului, mai ales acum..... cand toata lumea fuge de "e-uri" :D :D :D
Sunt sigur ca in curand se va profila o iesire. Din pacate programul meu imi impune in urmaoarele doua week-enduri numai iesiri "de lucru" cu rulota, adica la livada de la Cetateni unde avem o constructie inceputa, si care trebuie pregatita "de iernat".
In speranta ca va voi cunoaste curand va urez inca odata bun venit si drumuri bune !
am sunat la cateva campinguri si sunt inchise.
am gasit pe internet un loc numit sat de vacanta bradulet !!!!!!!!
poze dragute, calarie, pescuit sportiv asa ca am sunat acolo si ne-au zis ca au doar cabanute si nu au primit niciodata rulotisti dar ne asteapta cu placere.
nu au canalizare si platforma betonata dar ne pune la dispozitie curent si toalete.
si cat de cat aproape ...170 km de bucuresti. locul arata f frumos...abia astept sa mergem...
daca doreste cineva amanunte va dau site-ul...
noi acolo suntem in acest week-end.
Daca ar sari mai multi asa ca sandu lumea ar fi mai buna,,,,vorba familiei vieru ,,,,<esti un adevarat crestin>.....
anne bine ai venit iti ureaza ramona, catalin si matei (viitorul presedinte al romaniei),,,anne cati ani ai???
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
da despre asta e vorba...cred ca va fi bine la bradulet...mai ales ca pretul este mic si include si pescuitul...
cati ani am????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....of grea intrebare...dar asta e crunta realitate....34 ani si vreo 2 copii prin ograda....
va salut pe toti si abia astept sa ne intalnim in gasca...
Ramona este in cautare de tovarasi de drum tineri, dar sunt sigur ca atunci cand va cunoaste cativa rulotisti din club se va convinge de spiritul mereu tanar si predispozitia spre distractie a rulotistilor.