Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se ajunge de la Zarnesti pe un drum nemodernizat, neasfaltat. Exista campinguri si pensiuni. Multe terenuri au fost inchise cu garduri si nu se mai poate trece. Eu am intrat putin mai adanc in rezervatie si am pus cortul pe o pajiste. Am avut ceva probleme cu ciobanii care au incercat sa-si bage oile printre corturi dar dupa ce am baut o palinca de Maramu cu unul dintre ei nu am mai avut probleme cu nimeni. Zona este foarte frumoasa si se pot face catarari pe munte pe poteci abrupte si stanca sau se pot face doar plimbari prin padure si pe malul apei.
Drumul de acces din Zarnesti pana la Plaiul Foii (12Km) este prost si plin de gropi.
Locuri din ce in ce mai putine de campare (multi au luat terenuri in zona si au ingradit terenurile). Mai sunt cateva poienite in drumul spre Refugiul Spirla unde pot campa cateva rulote.
In zona nu exista posibilitatea de curent electric. Apa din belsug la izvorul de la intrare spre Vladusca (are debit mare).
Ultima oară modificat 21 Ian 2008, 12:50 de către Catalin Mihailescu, modificat 1 dată în total.
Stim si noi cum e cu boala asta !
Acum esti sanatos, bine mersi si maine te trezesti cu magaoaia in spatele masinii !
Apropos, la primul drum ti se va parea ciudat ca se tine ceva dupa tine !!!
Samson