Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bravo!!!!Vrem si noi locuri in primele randuri,mai la geam,,PARPA,,,
Sosim vineri la prima ora daca nu ne ratacim... SI BINEINTELES toata stima pt. EUGEN .pt. toata organizarea. JOS PALARIA!
Cu eforturi maxime am reusit sa gastigam si ziua de vineri, asadar joi noapte la ora 02.00 plecarea spre deltaaaaa :)).Daca mai pleaca cineva din bucuresti joi noapte.....astept telefon sau pm.
Va doresc zile frumoase celor care participa la intalnire, si ca distractia sa fie maxima va propun ca in seara party-ului sa dansati pe langa brasoveanca si dansul din videoclip .Petrecere frumosa! :mrgreen:
:D http://www.youtube.com/watch?v=i5XJN5xQ5ME
salutare tuturor participantilor si sper sa reusesc sa ajung pe la voi macar in vizita...am revenit din Germania de doua zile si nu am putut sa participam alaturi de voi la aceasta intalnire ....SANT INVIDIOS PE VO!!!!!!
FIR INTINS si ciocniti o bere si pentru cei ce va sant alaturi de la distanta :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Chiar nimeni nu trage concluzii dupa intilnirea de la Murighiol?Dupa cite am citit ce s-a scris inainte,ma asteptam sa "bubuie"serverul...Ceva e in neregula,sau cam asta este atitudinea,pt ca am observat ca rare sint topicurile din ac forum care se finalizeaza si cu concluzii sau relatari de la fata locului.Totul este pina la "gata am plecat,ne auzim dupa...",si dupa aia liniste,nimeni nu mai adauga nimic la topic.Iarasi ,iertate-mi fie consideratiunile...
Impresiile sunt la "IMAGINI SI IMPRESII DIN EXCURSII" unde am spus si eu ca voi concluziona în curând, dupa ce "linistesc" niste urgente acumulate în ..."perioada fasta"!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Alexandru , concluziile la : Imagini si impresii din excursii/Murighiol 2008
Eu zic sa tragi o geana acolo , uite ca pana am raspuns eu , au mai facut-o 2 colegi!