Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
nu se poate monta deocamdata cirlig pe MCV cu GPL
asteapta si o sa apara unul omologat de dacia.
daca totusi gasesti la o alta firma cirlig care sa nu presupuna demontarea unor elemente de pe auto in cauza nu e nici o problema cu garantia.
crede-ma ca stiu ce spun
Ultima oară modificat 13 Oct 2008, 15:36 de către Marcu Corneliu, modificat 1 dată în total.
Marcu Corneliu
renault grand scenic 2014
tel. 0740222771/0733803712
e-mail: mrccorneliu@yahoo.com
Va multumesc pentru sfaturi.Celor care merg in delta le doresc "fir intins",timp frumos,drum bun , petrecere si voie buna cit cuprinde.
Regret ca inca nu am reusit sa-mi iau rulota,dar promit ca la viitoarele intilniri o sa fiu prezent.
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
Am citit si eu pe carligul meu..si mi-am dat seama abia acum ce vrea sa zica, dupa ce am citit ce spuneti. Greutate minima 25 kg si max 75 kg.
Dar mai e o problema : de la noi din tara de unde se pot cumpara "pastile" pentru ssk? si cine imi spune cum arata cele uzate fata de cele noi?
Oprisan Emil scrie:cine imi spune cum arata cele uzate fata de cele noi?
@Emil. Sunt destul de usor de scos (bine-nteles difera modul de montare si demontare de la un model la altul). Dupa ce l-ai "scos la lumina" se vede daca ferodoul de pe tachetul respectiv mai e prezent acolo sau s-a "terminat deja", datorita fortelor de frecare la care este supus. In caz ca mai are ferodou dar a inceput (darorita imbatranirii materialelor sau a uzurii) pe la marginile suprafetei concave, sa se desprinda deja in mici bucatele, asa cum am patit si eu personal si in acest caz se inlocuiesc
am o rugaminte la cei care au logan sa masoare un pic inaltimea carligului din pamant pana in varful bilei si sa posteze cati centimetri are.pt ca la mine la loganul meu am aproximativ 42 cm fara sarcina pe ea cu portbagajul gol si fara rulota.si ma gandesc ca nu e prea normal. va multumesc!!!
eu de exemplu cand cuplez rulota am impresia ca se lasa cam tare in jos cel putin roata de la rulota aia mica de pe protap o scot in timpul mersului pt ca la denivelari usoare ating cu ea de pamant.eram curios sa vad ce inaltime au colegii fara sarcina ca ma gandesc poate sunt stricate amortizoarele sau arcurile mele de la masina dar,nu cred pt ca nu am carat nimic cu ea.iar cu rulota am circulat cam 3000 km prin tara.o am de fff putin timp.
Nu stiu ce sa zic.... verifica incarcarea pe carlig sa nu depasesti 50-55Kg, sau pe tren drept urmareste pozitia protapului fata de sol (sa fie paralele)...
Pentru cei care au LOGAN MCV pe GPL tin sa-i anunt ca s-a gasit o solutie tehnica de catre uzina de la Pitesti pentru montarea carligului de remorcare.Cu toate acestea eu am intampinat greutati la service Redac din Craiova.In urma cu trei zile cand am fost planificat cu revizia tehnica la un an a masinii le-am solicitat si montarea carligului,dar m-au refuzat invocand faptul ca nu au aprobare din Franta(sa nu mai spun ca la ei ma costa cirligul 730 lei+130 lei chitul electric,fara montare,iar in oras l-am gasit la 270,320 si 460 lei, in functie de firma producatoare,cu certificat de garantie si agreat de uzina).Am fost nevoit sa fac un drum pana la Pitesti si cu sprijinul colegului nostru de pe forum Marcu Corneliu am rezolvat problema.
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com