Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cu parere de rau ma vad nevoit sa ma retrag din cauza unei probleme medicale. Daca lucrurile merg asa cum imi doresc ( liber in WE din spital ) poate ajungem vineri. Sansele sa venim sunt totusi destul de reduse. Luni dupa ce ajung sa discut cu medicul o sa stiu ce si cum.
In legatura cu pavilioanele pe care am spus ca le voi duce eu, poate dintre cei ce pleaca din Bucuresti marti sau miercuri are cineva loc.
Maine seara pleeeeeeeecaaaaaaam!!!! :D Marti seara facem primul cheeeeef! Si mancam primii pesti prinsi....sau primii cumparati! :lol: Azi fac pregatiri la rulota. Eugen,daca intri azi spune-ne te rog ce s-a rezolvat cu curentul de la pensiune. Cati bani,la cate prize ne leaga,etc?
Asa cum am postat în anuntul de la pag. 17, costul utilitatilor îl vom stabili marti când va fi si patronul acolo (pentru ca atunci când am discutat cu el la telefon, era acasa la el la Bacau), dar m-a asigurat ca va fi convenabil. Si nu voi fi numai eu când vom negocia, ci vom fi toti cei care vin de marti.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Costi, locatia este cea din spatele pensiunii "Cristiana". Costul utilitatilor (curent, apa, WC turcesc pentru cei ce n-au WC în rulote si pentru golitul casetelor toaletelor) se va stabili marti asa cum a postat în susul acestei pagini.
De la locul de campare la Dunare sunt cca. 4 km pe sosea, dar cred ca se poate ajunge si pe "scurtatura" pe diguri si e mai spectaculos.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius