Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Credeti ca am putea forma o trupa pentru a intampina Noul An impreuna ? :?:
Astept propuneri de locatii si eventuale experiente la multe grade minus. :idea:
Eu personal ma gandesc la Austria, unde "civilizatia" pe partii este mult mai evoluata decat pe plaiurile noastre mioritice, din pacate deocamdata. Dar locatia poate fi si alta, poate una incercata de unii dintre voi si care v-a incantat.
Si pe langa ski sau sanius (pentru cei mai in varsta sau mai fricosi), in statiunile austriece am auzit de tot felul de alte moduri de petrecere a timpului, gen: saloane de welness cu bai, masaje, sauna etc , sau drumetii in aer curat de munte.
As putea spune ca m-ar incanta ideea de a face un Revelion mai deosebit, altceva decat traditionala masa la restaurant sau la o familie de prieteni unde nu putem manca tot ce se pune pe masa si suntem majoritatea adormiti incepand de la ora 2 dimineata.
Poate pare cam extrema propunerea dar ..... astept pareri pro si contra.
Sa vedem....poate-poate ... :)
Ultima oară modificat 10 Oct 2008, 08:04 de către Gal Adrian, modificat 1 dată în total.
Adrian Gal
Mitsubishi L200 + Beyerland 4040 Vitesse
Fane
Nu dispera si nu te lua dupa americani ca noi nu o sa patim ca si ei, n-avem cum ....
Mai ales cei ca si noi cu casuta in spate, nu avem de ce sa ne panicam: daca pierdem casa sau apartamentul avem rulota. :D
Asa ca hai sa ne traim viata la maxim pana se mai poate. :!:
Ghita
Ai gasit ceva in Slovacia sau Cehia?
Hai sa ne grabim ca se ocupa toate locurile.
Apropo: Eu am incercat anul trecut sa gasesc o cazare la hote, pensiune sau apartamente in Austria in luna Noiembrie pentru revelion si n-am avut nici o sansa.
majoritatea i-si fac rezervari cand pleaca cu un an inainte. vezi aici avem mare avantaj ca nu se prea inghesuie multi la camping-uri sa se cazeze cu rulote.
Am gasit in zona Tirol-Austria doua campinguri care au deschis si iarna. astea sunt: http://www.tirolcamping.at/intro.html http://www.aktiv-camping.at/new/start.p ... home&max=1
Ce ziceti?
Adrian Gal
Mitsubishi L200 + Beyerland 4040 Vitesse
[quote="Gal Adrian"]Fane
Nu dispera si nu te lua dupa americani ca noi nu o sa patim ca si ei, n-avem cum ....
Mai ales cei ca si noi cu casuta in spate, nu avem de ce sa ne panicam: daca pierdem casa sau apartamentul avem rulota. :D
Asa ca hai sa ne traim viata la maxim pana se mai poate. :!:
Adi,
Din Mitsubishi se vede bine viitorul.... viata e mai dulce.....
Distractie la MAXIM va urez.
Adrian sunt interesat de propunerea ta , dar doresc mai multe informatii pentru ca echipajul meu este format din 2 adulti + o fetita de un an jumatate . Noi am cumparat o autorulota de ceva timp si am dori un revelion altfel .
am incercat si eu sa gasesc locuri intr-un camping din austria, dar nu prea am avut noroc; ca si criterii de cautare am avut apropierea de partie, existenta unei piscine in camping, posibilitatea de a lua masa de craciun si revelion. dupa cautari au ramas doar vreo 20 de locatii; am trimis mail la toti, dar doar la vreo 5 am gasit locuri pe toata perioada, insa nu atatea locuri cate am dorit... intr-un final am reusit sa gasesc la unul din tirol exact ce am dorit...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER
Am gasit o locatie si sint in discutii pt o rezervare in Mutters ,la citiva km de Innsbruck,trebuie sa trimit pina la sf lunii avansul,dar asta la o pensiune.Voi vorbiti serios cind spuneti ca va ginditi la o deplasare pina in Tirol cu rulota ,si implicit sa stati in ea ?Nu-i prea riscant?Va rog sa ma scuzati daca ma bag aiurea in vorba!