Invitatie la pescuit in delta

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Re: INVITATIE LA PESCUIT ÃŽN DELTA

Mesaj de Bogdan Rusu »

Eu o sa incerc sa ajung miercuri (15) dimineata dar o sa stiu sigur lunea viitoare.
O sa fie si un pescar in echipaj
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cred ca toti am vrea sa campam pe malul Dunarii,Mihai! Ar fi culmea sa avem loc cei veniti mai din timp si ultimii....sa ramana pe afara sau sa campeze la cativa km de noi. N-ar fi elegant. Hai sa nu mergem pe ideea de separare ci sa stam toti la un loc. Gica Burneci este acolo cu niste prieteni care au un mini iaht si....locul ala mai mare are blocat accesul de un ditamai santul! Pe dig nu s-a putut intra. Nu putem merge pe ideea...."scapa cine poate" daca incepe ploaia! :lol:
George Ionescu
Membru fondator
19

Mesaj de George Ionescu »

Fam.Ionescu George(condorugalben) confirma prezenta 2 adulti+1 copil=1 pescar,din data de 17.10.2008 vineri orele 13.
GEORGE IONESCU
KNAUS + LRF 1
@condorugalben
Cristian Dragan
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Dragan »

Familia Dragan comfirma prezenta 2 persoane+1copil-(1pescar) sosire miercuri 15.10.2008
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Fam. Drumea Florin&Oana confirma participarea 4 adulti- 2 pescari, sosire vineri seara.
-Daca mai pleaca cineva din bucuresti vineri dupa amiaza si doreste sa mergem impreuna la intalnire astept telefon sau pm.
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Eugene , si eu ajung miercuri ( sau poate marti noaptea daca reusesc sa trec cu bacu ! ) Plec marti pe la ora 14 din Dej , dar nu stiu daca ajung la Braila la ora 21!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Cu parere de rau, toate planurile nostre nu mai sunt valabile, perioada urmatoare este mai aglomerata pentru noi si nu putem participa. M-am hazardat printre primii si regret ca nu vom putea fi prezenti. Cu siguranta va fi o adunare de exceptie, antologica pentru participanti. Va doresc zile frumoase si placute, iar celor patimasi cu pescuitul : Fir intins! :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ne pare extrem de rau! Pacat ca se intampla de fiecare data. La fiecare intalnire. Bran,Isaccea,Gura Raului-Zarnesti si acum Murighiol. Pacat de entuziasmul initial aratat de fiecare data!
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

In postare mea initiala vorbeam de o posibila problema privind prezenta. S-a nimerit sa fie toata saptamana ocupata. Sergiu, multumesc pentru atentie, si te asigur ca si eu sunt dispus , si mai ales disponibil la o prezenta de grup ( ma adresez tie pentu ca ai o atitudiune, cu siguranta prieteneasca), atunci cand este oportun si posibil. Cer scuze ca nu am participat la adunarile enumerate de catre tine, poate fi cumva interpretat intentionat, nu am decat motivari si atat. In viata unui om sunt multe neprevazute, fie te duci la mama, la soacra, la o nunta, botez, spectacol, eveniment, la serviciu sau si mai rau la...campanie electorala ( fara sa fii implicat direct). Asa s-a nimerit si sper ca Eugen sa nu aiba probleme din aceasta cauza! :D LIPSA PREZENTEI! :D
Ultima oară modificat 09 Oct 2008, 22:32 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Data viitoare.....te inscrii cu o zi inainte! :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

din cauza recesiunii mondiale participarea noastra este nesigura... (trebuie sa fiu acasa ca i-mi sosesc rulotele) in caz ca pina joi se rezolva ma duc vineri doar cu masina sa duc promisiunile... nu-im place recesiunea,si mai ales sa lucrez... (am rezervat o camera)
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Si noi vom lipsi;serviciul ma duce tot pe Dunare... dar mai sus.
Scuze si Fir Intins !
Amalia & Calin
0722.240.240.
Încuiat