??? nu stiu la ce va referiti!!Catalin Mihailescu scrie:Doriti cumva o copie a aprobarii emise de ABDDR?
??? nu stiu la ce va referiti!!Catalin Mihailescu scrie:Doriti cumva o copie a aprobarii emise de ABDDR?
andi simionescu a scris:
"In esenta, de ce nu aveti curajul sa repuneti la loc postul cu pricina, integral, ca sa-si poata face oricine o parere? Va rog, nu sfidati din nou adevarul cu justificari de genul "sunt vulgaritati", "vad copiii"...etc, repet, am vazut postul, nuadevarat din astea."
Dar cu orasul in care locuiesc ce aveti??Catalin Mihailescu scrie:O cam "intoarceti ca la Ploiesti" :).
Pana sa editati mesajul era cu totul altceva scris. Spuneati ceva de autorizatie.
Ca sa vedeti ca am avut dreptate cu interpretarea! NU eu am adus vorba despre autorizari, nu ma intereseaza ce reglementari sunt si ce ati facut sau faceti acolo, nu e nici pe departe treaba mea; nu am dezgropat nimic, doar am raspuns la ceea ce facea referire Dl Mihailescu.parpaneata scrie::lol: Discutam aiurea si este corect aici,in sensul ca nu suntem off-topic! :lol: Dar...despre ce? Despre o discutie clarificata in alt topic acum.....100 de ani? :lol: Ne-am argumentat parerile acolo. Iesirile au fost facute cu aprobare si NU s-a stat in zona strict ocrotita prin lege. S-a facut curatenie locala atat la sosire cat si la plecare. S-au carat si s-au ars gunoaie. Ce ar mai fi fost de facut? Sa stam sa ascultam povetele cuiva care ne indemna sau avertiza ca nu stiu ce peripetii se intampla acolo? Neconfirmate de nimeni? Cand posta.....erau cativa membrii chiar in locurile cu pricina. Daca erai in locul meu draga Domnule Simionescu,pe cine credeai? Pe cineva cu un nume fictiv sau pe colegul care-l stii de ceva timp? In rest.....a filosofat toata lumea pe aceeasi tema aiurea. Daca ai intrat pe forum cu intentia de a dezgropa morti si a genera discutii interminabile.....nu o sa-ti gasesti locul aici. Daca esti rulotist,camperist sau corturar sau simplu iubitor de natura....ai nimerit exact unde trebuia! In rest,cred ca e bine sa lasam filosofia celor priceputi in asta si....sa ne vedem cu bine,vorba cuiva. :)
IMPOTÉNT, -A, impotenti, -te, adj. Lipsit de vigoare; neputincios. ? Spec. (Despre barbati) Inapt pentru savârsirea actului sexual. – Din fr. impotent, lat. impotens, -ntis.tarzan scrie:.
Niciodata nu poate fi tolerata atitudinea cuiva care, chiar daca, poate, are dreptate, se foloseste de mijloace necavaleresti, pentru a combate ideile celuilalt.