Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
andi simionescu

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de andi simionescu »

Numai ca, desi am vizualizat TOATE mesajele tipului, nu am vazut nicaieri nici macar UNUL dintre invectivele enumerate de dvs, ba, dimpotriva, numai raspunsuri la mistourile unora, printre care va numarati si dvs, dle Parpaneata, deci mie cel putin mi se pare clar ca undeva exista o coalizare neloiala impotriva unei persoane, mai ales ca ultimul mesaj "compromitator" a fost sters inainte ca lumea sa analizeze; e foarte usor sa arunci vorbe fara a da posibilitatea la replica, si, mai ales, stergand postarile in cauza.
Nu incercati sa denaturati adevarul, sunt un vizitator destul de frecvent al acestui site (foarte bun, de altfel, felicitari celor care-i dau caracteristica asta).
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Am recitit postarea lui @florin si raman pe concluzia ca bate campii. Daca parerea mea este contrara cu a ta asta nu inseamna ca trebuie sa facem un razboi sau o mare dezbatere pe treaba asta. In final cerea stergerea userului sau. Asta s-a si intamplat. Nu cred ca suntem pe un forum cu tema sexuala astfel incat sa discutam la liber despre potenta cuiva! In spatele tastelor suntem toti uriasi! A discuta fara aluzii,la meseria sau functia avuta,la frizura sau haina imbracata,la culoarea pielii,inseamna a fi bine crescut. Poti injura si elegant! :)
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Da ,.....
Multa lume o sa se intrebe daca Andi nu e Florin... inscrierea lui Andi e la 3 ore de la Ban-ul lui Florin :-) :?: :?:
andi simionescu

parpaneata scrie:Am recitit postarea lui @florin si raman pe concluzia ca bate campii. Daca parerea mea este contrara cu a ta asta nu inseamna ca trebuie sa facem un razboi sau o mare dezbatere pe treaba asta. In final cerea stergerea userului sau. Asta s-a si intamplat. Nu cred ca suntem pe un forum cu tema sexuala astfel incat sa discutam la liber despre potenta cuiva! In spatele tastelor suntem toti uriasi! A discuta fara aluzii,la meseria sau functia avuta,la frizura sau haina imbracata,la culoarea pielii,inseamna a fi bine crescut. Poti injura si elegant! :)
Domnule Parpaneata, nu am intentia sa continui o polemica pe seama unei cauze care nu-mi apartine, dar, de dragul adevarului (pentru ca aici sunt implicat direct), trebuie sa va reamintesc ca injuriile "pe tema sexuala" cum denumiti dvs, au fost initiate de Cristi Dronca, ("...e si asta un fel de impotenta..."-recititi postul respectiv) si nimeni nu l-a tras de urechi; singura asa-zis ofensa, de fapt replica a lui Florin, a fost legata de aceasta jignire grosolana, in rest, numai lucruri pe care le-am mai citit de nenumarate ori pe-aici; nici vorba de aluzii la functii, etc, de ce incercati permanent sa denaturati adevarul? Daca tot e un lucru de blamat aluzia la meserii si functii (lucru cu care sunt de acord), de ce nu li s-a atras si altora atentia ca au sarit calul atunci cand se laudau cu acest tip de lucruri?
In esenta, de ce nu aveti curajul sa repuneti la loc postul cu pricina, integral, ca sa-si poata face oricine o parere? Va rog, nu sfidati din nou adevarul cu justificari de genul "sunt vulgaritati", "vad copiii"...etc, repet, am vazut postul, nu e NIMIC adevarat din astea.

Da, este adevarat ca m-am inscris pe forum DOAR datorita ban-arii lui Florin, nu cred ca as fi facut-o daca nu s-ar fi perpetuat practica tipic inchizitoriala cu iz de Romanie ante '89 sustinuta de cateva persoane de aici impotriva celor care indraznesc sa aiba alta opinie (vezi Dan MIrcea -desi este, intr-adevar, posibil sa fie prieteni sau chiar aceeasi persoana, nu ma pricep la calculatoare si internet ca sa-mi dau seama daca este posibil tehnic sa fie asa, din momentul banarii)
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Am crezut ca inscrierea Dumneavoastra pe forum s-a datorat faptului ca sunteti rulotist, sau impartasiti acest fenomen. Nu am crezut ca sunteti inscris pentru ca prietenul, colegul dumneavoastra a fot banat pe acest forum.
In momentul cand cineva intra intr-o casa respecta cutuma casei. Florin nu a respectat aceasta regula. Din 3 mesaje postate pe forum 2 sunt agresive si pot conduce foarte usor la un flame.
Toti cei care participa la bunul mers al acestui forum o fac fara niciun fel de avantaj (pe timpul lor liber sau avantaj material).
Compararea membrilor forumului cu o haita este iarasi jignitoare.
"....si asta numai intr-un fragment citat din prostiile debitate cu emfaza de tine si savurate de alti idioti de teapa ta!" aceasta nu este jignire?
Dupa ce a fost banat 1 luna a refulat in acea ultima postare in care reuseste sa jigneasca pe toti membrii forumului.
Forumul nostru este deschis oamenilor cu bun simt si nu celor care improasca cu noroi.
andi simionescu

Catalin Mihailescu scrie:Am crezut ca inscrierea Dumneavoastra pe forum s-a datorat faptului ca sunteti rulotist, sau impartasiti acest fenomen. Nu am crezut ca sunteti inscris pentru ca prietenul, colegul dumneavoastra a fot banat pe acest forum.
In momentul cand cineva intra intr-o casa respecta cutuma casei. Florin nu a respectat aceasta regula. Din 3 mesaje postate pe forum 2 sunt agresive si pot conduce foarte usor la un flame.
Toti cei care participa la bunul mers al acestui forum o fac fara niciun fel de avantaj (pe timpul lor liber sau avantaj material).
Compararea membrilor forumului cu o haita este iarasi jignitoare.
"....si asta numai intr-un fragment citat din prostiile debitate cu emfaza de tine si savurate de alti idioti de teapa ta!" aceasta nu este jignire?
Dupa ce a fost banat 1 luna a refulat in acea ultima postare in care reuseste sa jigneasca pe toti membrii forumului.
Forumul nostru este deschis oamenilor cu bun simt si nu celor care improasca cu noroi.
Din moment ce intru pe astfel de forumuri, este evident ca sunt rulotist (si asta de mai bine de 17 ani), dar nu impartasesc cea mai mare parte din atitudinile carora li se face reclama aici.
Florin nu a initiat nimic, ci doar a raspuns unor injurii.
In continuare ascundeti adevarul, ascunzand postul respectiv, din care dati doar un fragment, rupt din context, pentru a-l face incriminator. "...si alti idioti de teapa ta" nu inseamna Dle Mihailescu "restul forumistilor", ci numai persoanele implicate in discutia dintre ei!
Amintiti-va ca in debutul textului, a specificat ca afirmatiile lui NU se refera la marea majoritate a participantilor la acest forum (nu-mi amintesc foarte bine formularea) si ca le cere scuze acestora; si asta, desi, repet, textul nu contine vulgaritati!
Iar atunci cand vorbiti de bun simt, nu ar trebui sa se refere si la cei care ataca cu mistouri, zeflemea, exprimari de genul "bati campii"??
NU ma astept sa recunoasteti vina ambelor parti implicate, dar, sincer, m-am asteptat ca fair-play-ul sa primeze si, spre binele adevarului sa repuneti pe forum postul in discutie.
Ascunderea adevarului nu a fost niciodata o solutie, Dle Mihailescu!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Daca a salvat cineva postarea respectiva sa mi-o trimita si mie pe PM.
Sa vad si eu ce-i cu zarva asta.
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Mihailescu

Care este limita vulgaritatii la Dumneavoastra?
Nu ma astept sa-mi dati dreptate pentru ca sunteti inscris special sa urmarit ce se mai intampla cu subiectul florin.
Mesajul lui nu merita sa stea nici macar in arhiva forumului.
Vedeti ca, clonele sunt interzise pe forum.
andi simionescu

Abia recitind postarile lui Dan Mircea si Florin, mi-am dat seama de ce atata ura impotriva lor: ambii au avut interventii cat se poate de competente si de bun simt si au fost intampinati de aceleasi 2-3 persoane cu zeflemea, mistouri, jigniri, si asta cand cei 2 (mie acum imi este clar ca sunt diferiti), au incercat SA AJUTE, SA PARTICIPE EFECTIV SI POZITIV la forum!!! Absolut incredibil!
Voi mai citi posturile Dvs, curiozitatea ramane, dar si gustul amar...
De polemizat, probabil ca nu voi continua, nu are rost...
Catalin Mihailescu

Culmea este ca nimic din cele spuse de Dan Mircea nu s-au adeverit la Vadu. Cei care au participat nu au fost jefuiti, incendiati, violati, etc. Atunci, cand Dan Mircea facea previziuni sumbre asupra soartei pe care o vor avea cei care merge la Vadu un coleg care era acolo ne spunea exact contrariul.
andi simionescu

Catalin Mihailescu scrie:Culmea este ca nimic din cele spuse de Dan Mircea nu s-au adeverit la Vadu. Cei care au participat nu au fost jefuiti, incendiati, violati, etc. Atunci, cand Dan Mircea facea previziuni sumbre asupra soartei pe care o vor avea cei care merge la Vadu un coleg care era acolo ne spunea exact contrariul.
Interesant argument! Din cate am citit eu, era doar o relatare a celor ce se intampla, daca Politia de ex avertizeaza ca se fura in autobuze, inseamna ca PERMANENT toata lumea este jefuita? Si daca veti constata ca exista destule persoane care au fost pradate pe-acolo, ca de altfel, pe tot litoralul, inseamna ca dreptatea trece deodata de cealalta parte?
De violuri nu am citit sa fi pomenit, de ce exagerati? Altcineva l-a luat in zeflemea ca raspuns, folosind referirea la violuri.
Am constatat ca la fel a fost luat la misto si cand va avertiza ca zona este restrictionata de catre Ministerul Mediului,fiind rezervatie naturala, lucru care chiar este real.
Si, la urma urmelor, chiar nu mai inteleg, omul VA PUNEA IN TEMA! Asta e motiv sa sariti la bataie?
Ultima oară modificat 07 Oct 2008, 11:29 de către andi simionescu, modificat 1 dată în total.
Catalin Mihailescu

Doriti cumva o copie a aprobarii emise de ABDDR?
Încuiat