Catalin Mihailescu scrie:Am crezut ca inscrierea Dumneavoastra pe forum s-a datorat faptului ca sunteti rulotist, sau impartasiti acest fenomen. Nu am crezut ca sunteti inscris pentru ca prietenul, colegul dumneavoastra a fot banat pe acest forum.
In momentul cand cineva intra intr-o casa respecta cutuma casei. Florin nu a respectat aceasta regula. Din 3 mesaje postate pe forum 2 sunt agresive si pot conduce foarte usor la un flame.
Toti cei care participa la bunul mers al acestui forum o fac fara niciun fel de avantaj (pe timpul lor liber sau avantaj material).
Compararea membrilor forumului cu o haita este iarasi jignitoare.
"....si asta numai intr-un fragment citat din prostiile debitate cu emfaza de tine si savurate de alti idioti de teapa ta!" aceasta nu este jignire?
Dupa ce a fost banat 1 luna a refulat in acea ultima postare in care reuseste sa jigneasca pe toti membrii forumului.
Forumul nostru este deschis oamenilor cu bun simt si nu celor care improasca cu noroi.
Din moment ce intru pe astfel de forumuri, este evident ca sunt rulotist (si asta de mai bine de 17 ani), dar nu impartasesc cea mai mare parte din atitudinile carora li se face reclama aici.
Florin nu a initiat nimic, ci doar a raspuns unor injurii.
In continuare ascundeti adevarul, ascunzand postul respectiv, din care dati doar un fragment, rupt din context, pentru a-l face incriminator. "...si alti idioti de teapa ta" nu inseamna Dle Mihailescu "restul forumistilor", ci numai persoanele implicate in discutia dintre ei!
Amintiti-va ca in debutul textului, a specificat ca afirmatiile lui NU se refera la marea majoritate a participantilor la acest forum (nu-mi amintesc foarte bine formularea) si ca le cere scuze acestora; si asta, desi, repet, textul nu contine vulgaritati!
Iar atunci cand vorbiti de bun simt, nu ar trebui sa se refere si la cei care ataca cu mistouri, zeflemea, exprimari de genul "bati campii"??
NU ma astept sa recunoasteti vina ambelor parti implicate, dar, sincer, m-am asteptat ca fair-play-ul sa primeze si, spre binele adevarului sa repuneti pe forum postul in discutie.
Ascunderea adevarului nu a fost niciodata o solutie, Dle Mihailescu!