Cristi Dronca scrie:
... cand nu sti cum se scrie un cuvant sau ce inseamna,oricare ar fi el sa luam de exemplu cuv. Gregar vi si il arunci la misto pe un forum sa luam de ex CLUBRV si in cel mai scurt timp primesti raspunsul asa te mai poti informa de la altii care SUNT PESTE TINE,fara sa le ceri ajutorul in direct ,asta pt.a nu-ti mai face obligatii (dupa parerea mea asta e un fel de impotenta,dar...scopul scuza mijloacele)
P.S. vam obisnuit deja, stiti nu ?....cititi in spatele randurilor :lol: :lol:
imi pare rau ca raspunsul meu va fi probabil citit si de alti participanti la forumul asta, oameni demni de stima, de altfel, care nu au luat parte la balacareala generata de parpangey, bucatarey, etc., dar nu am alta solutie, trebuia sa raspund provocarilor lansate cu asiduitate de niste frustrati.
am dat aproape intamplator peste elucubratiile oligofrenice ale individului asta, ocazie cu care intreb vataful responsabil cu "interzicerile" pe forum: nu vede nicio "jignire adusa unui coleg" in ceea ce scrie acolo?? -probabil ca nu, in cadrul aceleeasi haite, indivizii, fiind de aceeasi specie, nu incearca sa-si faca rau atat timp cat se afla fata-n fata cu dusmanul.
ca sa-ti raspund, prietene crist(iy) dronca, in legatura cu impotenta, intreab-o pe nevasta-ta ,ea nu s-a plans...
cat despre gramatica vreunei limbi, sigur nu-ti poti da cu parearea intr-un mod pertinent, cata vreme tu inca nu o stapanesti (hai sa-ti dau niste exemple: "sti" se scrie cu ceva mai mult de un i (culmea prostiei, intr-o propozitie in care corectezi pe altii!!), "vam" are si o cratima, etc....si asta numai intr-un fragment citat din prostiile debitate cu emfaza de tine si savurate de alti idioti de teapa ta!)
ca urmare solicit stergerea definitiva a contului meu de pe acest forum.
cei vizati sa nu-si compuna raspunsuri, cel putin nu aici, pentru ca nu voi mai avea cum sa le vizionez, nu ma intereseaza si oricum, asa cum spunea un om de spirit "injuriile voastre nu ma afecteaza, laudele voastre ma mahnesc peste masura"